Ljubav i veze

Analizirajte njegovo ponašanje – Kako da znate da on jednostavno nije za vas?!

Napisao admin

Ženske zablude i stalne analize muškog ponašanja, pronalaženje opravdanja i stalno razumijevanje za pogrešne postupke i izgovore zaista ne vode nikuda.


Muškarac i žena (Foto: cure.ba)

Kada se zaljubimo ili nam se neko silno dopadne, te probudi jaku želju za vezom, obično umijemo da zažmurimo na oba oka, bivajući i slijepe i gluhe, a loše znakove pripisujemo muškoj nesigurnosti, neraspoloženju, nedostatku vremena ili nečem sličnom.

Jednostavna istina je da kada se nekom istinski dopadate, koliko god da je stidljiv ili zauzet, on će naći način da vam to stavi do znanja, biće dobar i fin prema vama, trudiće se da vam bude prijatno i lijepo, i uvijek će biti tu negdje za vas. A šta ako nije tako? Kako da prepoznate kada neko jednostavno nije za vas? Kako da znate da treba da odustanete i krenete dalje, koliko god to ne željele? Znaci su očigledni:

1. Izbjegava vas: Kada vas ne zove, ili još gore ignoriše vaše poruke i pozive, kada prilikom slučajnog susreta nije raspoložen za priču, te se trudi da što prije “nestane”… i uopšte “kuliranje” bilo koje vrste prvi i osnovni je znak da on nije onaj koji treba da bude dio vašeg života!

2. ”Nisam spreman za ozbiljnu vezu” : Jedna velika laž! Zašto? Jer savršen trenutak za ozbiljnu vezu ne postoji! Niko od nas ne može unaprijed da se pripremi za to, ona se jednostavno desi. Kada je neko jako zainteresovan za vas, željeće vezu bez obzira na okolnosti.

3. Priča slatke stvari, a ponaša se kao idiot: Ne postoji šansa da se dopadate nekom ko se prema vama ophodi bezobrazno i bezobzirno, ma koliko pričao da vas voli, želi i slično. Ljubav je u djelima, ne u riječima.

4. Izgovori u posljednjoj minuti: Pri dogovorima za viđanje on stalno otkazuje, i to u zadnjem trenutku… nažalost to je jedan od najočiglednijih znakova da prije svega ne poštuje vas i vaše vrijeme, a zatim i da nije dovoljno zainteresovan. Jednom možda i vrijedi progledati kroz prste, ali ukoliko se to ponovi više puta… produžite dalje!

5. Ne upoznajete njegove dobre prijatelje: Postoji samo dva razloga zašto ne želi, čak i poslije izvesnog vremena, da vas predstavi svojim najbližim prijateljima: ili mu niste dovoljno važni ili mu je neprijatno, ili vas se “stidi”. Oba razloga ukazuju na isto – dižite ruke od njega!

6. Neprestani izlasci, provod i ludovanja: Kada konstantno izlazi i na pameti mu je samo noćni provod sa muškim društvom iz koga ste vi skroz isključeni, stvari su jasne… On ne želi da se skrasi!

cure.ba

Komentari

komentara