Ljubav i veze

Šta žene žele – Devet osobina koje krase savršenog muškarca!

Napisao admin

Jačem polu često nije jasno šta se to krije u ženskoj glavi i šta to one zapravo očekuju od njih. Evo spiska ključnih osobina za koje su se opredijelile dame u jednom opsežnom istraživanju.


Savršen muškarac (foto: cure.ba)

Stručnjaci sa katedre za sociologiju američkog Univerziteta Oregon sproveli su studiju sa ciljem da saznaju šta to žene očekuju od idealnog muškarca.

Vitez na bijelom konju

Osjećanje ušuškanosti i sigurnosti stvar je koju priželjkuje ogroman broj žena. Bez obzira na žensku emancipaciju, sve dame u dubini duše žele da se osjećaju zaštićeno i da im njihov partner predstavlja siguran oslonac u životu.

Iskrenost

Kako većina žena tvrdi, povjerenje predstavlja ključnu stvar u svakoj vezi. Laž, preljubništvo i zataškavanje važnih činjenica nešto je čega se plaše skoro sve učesnice u istraživanju.

Snalažljivost u kuhinji

Muškarac koji umije da spremi zdrav i ukusan obrok, a ne libi se ni drugih kućnih poslova, jeste san skoro svake žene. Njima je važno da znaju da pored posla i brige o djeci neće sav teret brige o domaćinstvu pasti isključivo na njihova pleća.

Uspjeh

Materijalni status partnera, ambicija i karijera u usponu nešto je što iskonski privlači dame. Jednostavno, važno im je da znaju da će, kako one same tako i njihova djeca, uvijek biti zbrinuti.

Fizički izgled

Ljepota sama po sebi nije presudna, baš kao ni ekstremno izvajano i mišićavo tijelo. Ipak, većina dama će i te kako biti zadovoljna partnerom koji brine o svojoj formi i redovno održava kondiciju.

Njega

Svakoj dami je važno da njen muškarac lijepo miriše. To ne moraju biti nekakvi skupi parfemi i kremice, ali održavanje lične higijene predstavlja veoma važan faktor u odabiru gospodina savršenog.

Znaci pažnje

Pripadnice nježnijeg pola obožavaju da budu obasute nježnošću i pažnjom. Ne moraju to biti nekakvi skupi pokloni. Samo im je važno da znaju da su voljene i da partner misli na njih. Buket cvijeća ili neka druga sitnica uvijek će ih oraspoložiti.

Smisao za humor

Kada biraju čovjeka s kojim će provesti život, dame žele da to bude muškarac s kojim im nikada neće biti dosadno i koji će znati da se sa osmehom na licu i duhovitim opaskama nosi sa životnim nedaćama, piše bh-index.ba.

Vještina u krevetu

Iako su dame sklone da prećute ako njihov dragi nije savršen u spavaćoj sobi, dobar seks im je veoma važan. Osobina koja krasi savršenog ljubavnika jeste njegova sposobnost da oseti žudnju svoje drage i u pravom trenutku reaguje na pravi način.

cure.ba

Komentari

komentara