Ljubav i veze

HARIS BERKOVIĆ: O Radinoj zabrani da viđa svoje roditelje!

Napisao H. H.

Nakon mnogobrojnih napisa o raskidu romanse Rade Manojlović i Harisa Berkovića, pjevačica govori o tome da u njihovoj vezi nema ni najmanjih problema. Ona otkriva da je uz njega postala ljubomorna, pa često provjerava gdje se i s kim nalazi. Pjevačica je uvijek važila za veoma iskrenu osobu, a u takvom tonu nam je odgovorila i na pitanje kako se ponaša kada Haris nije sa njom.

Kontrola i zvanje na svakih pet minuta (smijeh). Da razjasnim onima koji ne prate, stalno imitiram Seku Sablić iz “Ljubav, navika i panika“, gdje u jednoj epizodi Mirka i Marija pričaju o momcima, a mlađa pita stariju šta da radi, a ona kaže: “Kako šta, sestro slatka, kontrola i zvanje na svakih pet minuta. Ako ti se ne javi, ili je umro, ili je nedostupan, nema trećeg“. Šalim se. Najbolje je biti u vezi sa nekim ko je iz tvoje branše. On možda nije tu u petak ili subotu, ali je svakog drugog dana uz tebe 24 sata. Najbolje je imati pjevača za dečka – kaže Rada uz osmijehom.

Iz ovoga se stiče utisak da je Rada ljubomornija od Harisa.

– Ja sam samo za radijator i vezivanje. Mislim da je to najbolje rješenje da znam gdje je. Mnogo volim da se šalim na svoj i na tuđ račun. Iz moje šale ispadnu katastrofalni naslovi. Nisam djelovala ljubomorno, ali nisam ni bila do sada. Ali neke stvari su se promjenile. Sada jesam i sada shvatam da je mala doza ljubomore znak da ti nije svejedno. Ako pričamo o ranijim iskustvima i sada. Ranije nije bilo ljubomore i vidite kako se sve završilo. Ovdje je zanimljivije jer je stalno kao da si na početku i konstantno se trudimo da osvojimo jedno drugoga – dodaje pjevačica.

Oboje su demantirali pisanja nekih medija po kojima je Harisu, za vrijeme nedavnog boravka u BiH, zabranila da iz Sarajeva ode u Gradačac kako bi posjetio roditelje.

– Presmiješno! Mi smo zajedno stigli iz Beograda, smjestili se u hotel “Radon Plaza“ i bili nerazdvojni sve vrijeme u Zetri. Zajedno sa nama bio je i moj otac Mirsad. Poslije dodjele nagrada sjeli smo u auto i zaputili se u Beč jer sam morao da završim neku papirologiju u Ambasadi Švicarske zbog radne dozvole s obzirom na to da sam tamo tog vikenda imao gostovanje – iskren je Berković.

Express

Komentari

komentara