Ljubav i veze

Bivši dečko koji ju je varao tražio je da mu vrati karte za koncert. O osveti koju mu je ‘servirala’ bruji cijeli internet

Napisao H. H.

S obzirom da se prema njoj ponašao “neoprostivo”, Harriet je smislila način kako da mu se osveti

Žene su posljednje vrijeme sve kreativnije kada je riječ o osvetama bivšim dečkima nakon što doznaju da su ih varali, ali i nakon toga imali “obraza” od svojih bivših djevojaka tražiti da im vrate nešto što su im poklonili ili ostavili.

Slična situacija dogodila se i s Harriet iz Cheshire-a, koju je varao njen dečko Dan. Kada je to doznala, postao je bivši, ali on je tražio da mu ona vrati novac za karte za koncert koje je on kupio.

S obzirom da se prema njoj ponašao “neoprostivo”, Harriet je smislila način kako da mu se osveti, piše The Sun.

Na poruke koje joj je slao da mu je “hitno i da mu je potreban novac” koji je potrošio za karte za koncert Justina Biebera, Harriet mu je odgovorila kako će mu novac vratiti. Napravila je trajni nalog na svom računu kako bi mu se svaki dan isplaćivao jedan penny.

Poslala je bivšem dečku i screenshot bankovnog računa na kojem je vidljivo da će mu se isplaćivati svaki dan po jedan penny na njegov račun, a po tome bi njen “prevarantski bivši dečko”, dobio svoj iznos od 60-ak funti za 17 godina.

Harriet je sve objavila na Twitteru i u trenu je postala globalni hit, a zbog toga je uskoro svoj profil na Twitteru zaključala kako ne bi bio javan.

Komentari

komentara