Ljubav i veze

Tajne njegovih želja – Šta muškarac zaista želi od „one prave“

Napisao admin

Šta muškarci žele u vezi? To je staro pitanje. Neke žene misle kako je očigledan odgovor – dobar seks i dobra večera. Iako su to dvije divne i bitne komponente odnosa, ipak, zreli, emotivno otvoreni muškarci takođe žele druge stvari u vezi.


Muškarac i žena (Foto:Cure.ba)

1. POŠTOVANJE – I tačka. Muškarci žele da budu vaši heroji. (Što u 21. vijeku može biti izazovno za žene kojima zaista ne treba heroj.) Jako je važno za vas da iznađete mogućnosti kako bi iskazali poštovanje prema čovjeku do kog vam je stalo. Bilo da je to putem direktnog komplimenta ili poruke ispisane rukom. Ljubazno i direktno je dobitna kombinacija!

Iako je 2012., muškarac prije svega želi da se osjeća kao da se brine o vama na muški način. Kada kroz riječi pokažete vaše poštovanje prema njemu, on će osjećati kao da je u vezi koja vrijedi i u kojoj ne gubi vreme.

2. PODRŠKA I ZAHVALNOST – Uz poštovanje, muškarci zaista cijene zahvalnost! Plus sa vašom podrškom, on može da bude bolja osoba za sebe i vas. Dakle, kada on radi na velikom projektu ili je na obuci za posao, ne zaboravite da mu date neke konkretne, iskrene riječi ohrabrenja. Dajte mu do znanja kako vas je kupio time što je promijenio sijalice u vašem stanu, ili da volite kada vam donosi čaj noću, čak i kada ne zatražite.

3. DRUGARSKI ODNOS – Koliko god muškarac želi da ima slobodu da provodi vrijeme sa svojim prijateljima, on takođe želi da bude u vezi sa nekim sa kim može na miru da ode u prodavnicu i sa kim može čak da pogleda utakmicu s vremena na vrijeme. Šta više, jedna od najvažnijih stvari koje muškarci navode da traže kod žena, u svojim onlajn dejting profilima, je “smisao za humor.” Mogućnost da se sve ne shvata ozbiljno (ili lično). Tako recimo glupiranje i smijanje spikerovoj perici dok gledate večernje vijesti učinit će da se on osjeća kao da je napravio pravi izbor.

cure.ba

Komentari

komentara