Ljubav i veze

Samci ovo ne podnose – Iritantne stvari koje rade parovi

Napisao admin

Neke stvari koje rade parovi, a njima se čine sasvim normalne, mogu biti ekstremno iritirajuće njihovim single prijateljima.


Ilustracija (Foto :Cure.ba)

No nisu iritantne samo prijateljima koji nisu u vezi, mogu iritirati i parove koji se ponašaju u vezi isto kao i onda kada su sami, piše na stranici allwomenstalk.com.

Evo što najviše iritira samce i ove druge kada su neki parovi u pitanju, možda uzmete u obzir i ne završite na listi najnapornijih parova:

1. One ‘mi’ situacije
Ovo iritira čak i neke od onih koji su u sretnom braku. Nemojte krivo shvatiti, ovo ‘mi’ je zapravo totalno cool kada se radi o nečemu što se tiče vas oboje ili nečega što ste zajedno napravili. No, ako inzistirate na ‘mi’ kada bi puno prikladnije bilo ‘ja’ ili ‘on’, e to je već nešto drugo. Zašto to uopće ljudi rade? Pod a.) Odrekli su se svake individualnosti i pod b.) Koriste svaku moguću priliku da drugima stave ‘pod nos’ da imaju nešto što samci nemaju?

2. Priče o djeci
Definitivno jedna od stvari koja vas može svrstati na listu iritantnih. Što je s onima koji mogu pričati o svemu ostalome osim o vlastitoj djeci? Neki su vaši prijatelji samci možda i prihvatili ono ‘mi’ i pomislili su da ne može gore i onda je stigla beba… I sad samo slušaju o svim slatkim, brilijantnim i nevjerojatnom stvarima koje imaju veze s djecom. Dok roditelji završe elaboriranje o svom savršenom djetetu, možda i ostane nešto malo vremena za teme odraslih ljudi…

3. Sve rade zajedno
Neki su parovi toliko nerazdvojni da čak i kupaonicu dijele na način na koji se nikad s nikim ne bi trebao dijeliti. Ovo može prijateljima biti toliko iritantno zato jer vjerojatno takvi parovi dijele i one ‘najprljavije’ i povjerljive tajne iz njihovih života.

4. Traženje partnera za prijateljicu
Najveća razlika između parova i samaca je u tome što vas ovi drugi nikada neće pokušati ‘spojiti’ s nekom osobom zato jer smatraju da ste očajni zato što ste sami. Ako ste sami i zadovoljni s tim statusom onda vjerojatno morate podnositi puno situacija u kojima vam pokušavaju naći srodnu dušu.

5. Razbacivanje s nadimcima
Čak i neki prihvatljivi nadimci nisu prihvatljivi u svim situacijama. Takve je stvari bolje zadržati za privatne situacije. Možda je vama to slatko, ali singl prijateljima ide na živce

cure.ba

Komentari

komentara