Ljubav i veze

Šveđanin iskoristio 60 maloljetnica – Na internetu nagovarao djevojčice da mu šalju svoje gole fotografije

Napisao admin

U švedskom gradu Uppsali počelo je suđenje muškarcu za optužbe da je seksualno iskorištavao oko 60 mladih djevojaka koje je upoznavao preko internet stranice na kojoj se razmjenjuju fotografije.


Pedofil (Foto: CUre.ba)

26-godišnjak je optužen da je nagovorio 57 djevojčica, starih između 10 i 15 godina, da mu šalju svoje eksplicitne fotografije ili da se skinu pred “web-kamerom”.

“Optužbe su temeljene na oko 60 računa žrtava, no policija ima dokaze da je kontaktirao oko 200 mladih djevojaka”, kazao je tužitelj Pontus Melander, piše Local.

Šest godina zatvora prijeti 26-godišnjaku koji se izjasnio da nije kriv. Šveđanin je navodno sa svojim žrtvama kontaktirao preko popularne stranice Dayviews gdje korisnici razmjenjuju fotografije. Policija ga je otkrila prateći njegovu IP adresu te potom je u veljači izvršila raciju njegove kuće. U njoj su pronašli veliki broj pornografskih fotografija i filmova na mobitelu i kompjuteru, prenosi Index.

Stalne kontakte je muškarac imao sa nekoliko djevojaka od kojih su neke bile stare od 10 do 13 godina. Nakon kontakta sa muškarcem nekoliko djevojaka je potražilo psihijatrijsku pomoć.

cure.ba

Komentari

komentara