Ljubav i veze

Odvažite se – Četiri idealna načina da vratite strast u spavaću sobu

Napisao admin

Saznajte na koje je sve načine moguće kontrolisati seksualnu napetost, odnosno koji su najčešći razlozi smanjene seksualne želje i što poduzeti u takvim situacijama.


Seks (foto: Cure.ba)

1. Osjećaj sigurnosti

U postelji treba biti opušten i nijednog partnera ni u jednom trenutku ne smije napustiti osjećaj sigurnosti. Osim toga, ni malo opasnosti neće škoditi, štoviše, uzbuđenje će naglo porasti. Idealna kombinacija je ako se partneri osjećaju sigurno, a istovremeno se oboje pretvaraju u opasne zavodnike.

2. Spontanost

Spontanost je jedna od najvažnijih odlika kvalitetnog seksualnog života. Osobe koje seksualne odnose prakticiraju bez ikakvog plana zadovoljnije su u seksu od partnera koji zabavu u spavaćoj sobi primjenjuju prema nekom rasporedu.

3. Fizička privlačnost

To je jedan od ozbiljnijih problema u braku jer privlačnost je jedan od preduslova dobrog seksualnog odnosa. U takvoj situaciji ne bi bilo loše da partnera pokušate zainteresovati nekim zavodljivim igricama u seksi rublju. Teško će vam odoljeti.

4. Emocionalna privlačnost

Za dobar seks potrebna je i duboka emocionalna veza između partnera. Puno puta pokazalo se da je emocionalna privlačnost znatno važnija od fizičke.

cure.ba

Komentari

komentara