Ljubav i veze

Idealno mjesto – "Startuj" je na plaži

Napisao admin

Plaža je idealno mjesto za "startovanje" djevojaka.


Žena i muškarac na plaži (foto: cure.ba)

Psiholozi kažu da nam dok leškarimo na pijesku pod suncobranom, obučeni samo u kupaći kostim, slabi potreba za dominacijom i visokim položajem na društvenoj ljestvici, a koju inače izražavamo i svojom svakodnevnom garderobom.

Osim toga, blizina drugih ljudi, takođe oskudno odjevenih, olakšava međusobnu komunikaciju. Blizinu više ne doživljavamo kao ugrožavanje ličnog prostora i lako se upuštamo u razgovor sa osobom koja leži na susjednom peškiru.

Ako je riječ o “usamljenoj” ljepotici koja vrijeme provodi čitajući knjigu ili slušajući muziku, moraš biti obazriv – ako nastupiš agresivno možeš da je uplašiš. Obrati joj se sa pitanjem da li ima da ti pozajmi neku knjigu ili časopis, jer ti je dosadno samom na plaži. Nikako nemoj da sjedneš na njen peškir ako ti ona to ne ponudi, ne zovi je na sladoled ili u vodu.

Postavi jedno kratko smisleno pitanje, sačekaj odgovor i udalji se.

Djevojku koja je izabrala ležaljku u centralnom dijelu plaže ili kraj glavnog prolaza do najbližeg kafića, animiraćeš tako što ćeš joj, na primjer, ponuditi da zajedno igrate karte, ili neku drugu “morsku” igru. Nakon odbojke u vodi popijte piće, a onda se dogovorite i za večernje viđanje.

Ako si bacio oko na onu koja se satima sunča na samoj obali ili kraj ivice bazena, nikako nemoj “slučajno” da je isprskaš i onda ponudiš piće kako bi se izvinio. Uradi suprotno – kreni u vodu i tihoj joj reci kako se unaprijed izvinjavaš ako je slučajno poprskaš, ili je pitaj koje sredstvo za sunčanje koristi s obzirom na to da ima divnu boju tena.

Ako ti za oko zapadne zgodna mama ne odustaj – možda je razvedena, a možda djeca i nisu njena. Tim damama najlakše ćeš prići preko kontakta sa djecom.

cure.ba

Komentari

komentara