Ljubav i veze

Veza i problemi – Kada odustati od njega

Napisao admin

Naravno, ako želite osvojiti nekog morate se potruditi, ali postoje i neki znakovi koji signaliziraju, da vaš trud pada na neplodno tlo i da biste trebali odustati.


veza (foto:cure.ba)

-1- Uvijek vi inicirate kontakt

Zovete li, šaljete poruke, javljate se na chat ili pozdravljate u živo uvijek prvi? Ako ima preko 15 godina tada za njegovo ponašanje nema isprike.

-2- Izbjegava fizički kontakt

Smeta mu ako stavite ruku na njegovo koljeno, naslonite se na rame, date mu pusu ili ga zagrlite u javnosti.

-3- Nema čvrstih planova

„Vidjet ćemo što će biti“ nije plan. Ljudi trenutno imaju previše zauzete živote i mnogo obveza, ali ako ste mu uvijek samo rezervni plan i zove vas u zadnji tren, to definitivno nije dobar signal.

-4- Družite se samo u spavaćoj sobi

Ako hodate s dečkom, ali sve zajedničko vrijeme provodite u krevetu, velike su šanse da vaša veza nikad neće ni izaći iz spavaće sobe.

-5- Kaže kako mu ne smeta što se viđate s drugima

Ako nekom dečku ne smeta to što se viđate s drugima vjerojatno mu ne bi smetalo ni da se prestanete viđati. Dapače, i hoćete, čim on pronađe odgovarajuću zamjenu.

-6- Viđa nekog drugog

Ako ima djevojku, ženu ili bilo kakvu drugu značajnu vezu. Čak ako vam je i obećao da će je ostaviti radi vas, zar želite takvog muškarca uz sebe?

-7- Često vas iznevjeri

Napravili ste planove, ali on ih otkazuje u zadnji tren ili se jednostavno ne pojavi. Nekad je lakše nalaziti mu isprike nego priznati činjenicu, ali ako priznate lakše ćete krenuti dalje, vaša veza ne može napredovati  ako se ne viđate.

cure.ba

Komentari

komentara