Ljubav i veze

NE GUBITE VRIJEME – Fraze koje dokazuju da muškarcu nije stalo do vas

Napisao admin

U jednom trenutku sve je bilo kako treba i onda vas je polio hladan tuš. Sviđaš mi se i stvarno mislim da si divna, ali… Ne mali broj dama čuo je ovakav početak rečenice od muškarca s kojim su vjerovale da bi mogle da imaju nešto više
Kao, zajedno ste, ali nikako da zaista postanete dio njegovog života. Bježite glavom bez obzira!


Par ( Foto: Cure.ba )

Možda bi sve bilo jednostavnije kada bi muškarac koji nije zainteresovan jasno dao to do znanja. Nažalost, mnogi okolišaju i izgovaraju neke druge gluposti koje samo zbunjuju žene. Problem je u tome što dame, kada im se neko zaista dopada, nalaze izgovore za takvo ponašanje. Ipak, ako držite do sebe, preko nekih postupaka nikada ne bi trebalo da pređete.

Sve što mi trenutno treba je dobra zabava

Zašto biste uopšte gubile vrijeme s čovjekom koji vam se dopada, a koji vam neće ponuditi ništa više. Osim baš ukoliko i vi sami ne želite isključivo dobar provod.

Polako, još se ne znamo dovoljno

Ako vam ovo kaže i nakon nekoliko izlazaka, onda je više nego očigledno da nije spreman da se upusti u nešto ozbiljno s vama.

Izvini što ti se nisam javio/poslao poruku/mejl… U protekla tri dana

Ne, nije bio u šumi gde nema signala, nije izgubio mobilni, a nije čak ni u komi… Jednostavno, nije toliko zainteresovan i zato se nije javio.

Prolazim kroz teško razdoblje

Možda mu se trenutno u životu zaista i događa svašta, ali to nije izgovor za nekoga ko je stvarno zagrizao za vas. Zapamtite, u životu će uvek biti teških razdoblja, a ako on ne želi da i vi budete dio toga, onda niste osoba za njega i niste mu toliko važni.

cure.ba

Komentari

komentara