Ljubav i veze

STRAŠNO – "Nisam pedofil, mi se volimo i ja ću je oženiti": Pedofil ispričao policiji kako neće odustati od maloljetne djevojčice

Napisao admin

Pred policijom, N. S. (37) iz sela Kriva Feja kod Vranja, a koji je snimljen kako ispred škole ljubi maloljetnu djevojčicu N. S. (13), kazao je da se njih dvoje mnogo vole, i da će je oženiti.


Foto:arhiva

– Još ljetom sam spremio kumove, starog svata i neću odustati od nje. Ako baš mora, sačekaću da završi osnovnu školu – rekao je on u subotu pred nadležnim tužiocem, preneo je Informer, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

 

S druge strane, Verica S. (43), djevojčicina majka, rekla je da su pedofila prijavili policiji još ljetos, kada ga je njena ćerka upoznala preko Faceboka.

 

– On je moju ćerku na raspustu našao preko Fejsa, slao joj poruke i udvarao se. U julu je odveo u Vranjsku Banju da je ženi. Odmah smo prijavili policiji i vratili smo ćerku kući – ispričala je Verica za ovaj list.

 

Kako kaže, od početka njihove “veze”, govorila je ćerki da to ne sme da radi.

 

– Non-stop smo joj pričali, i moj muž i ja, ali džaba. Mi odemo na posao, ona ostane sama kod kuće, a on je zove i šalje joj poruke. Govorila sam joj da telefon služi samo meni da se javi, da je pozovem s posla, a ne da komunicira sa ljudima kao što je Nenad. Od jula, kada je pokušala da pobjegne s njim, redovno smo u kontaktu sa psihologom, a o slučaju je obavješten i Centar za socijalni rad.

 

Inače, njeni roditelji imaju još jednu ćerku koja se udala sa 15 godina, međutim, oni su taj brak blagoslovili.

 

Podsjetimo, N. S. je policiji prijavila škola, nakon što su se na društvenim mrežama pojavila fotografije kako ljubi djevojčicu ispred dvorišta OŠ “Radoje Domanović”, koju pohađa devojčica.

 

Odmah po hapšenju, u petak, on je u policiji rekao da on nije pedofil, već da je sa djevojčicom u ljubavnoj vezi i da namjerava da je oženi i da neće odustati od nje.

 

Njegove komšije su za ovaj list kazale da je on oduvijek bio čudan i zaljubljive prirode, da je volio da pije, ali da nije bio agresivan. Osim toga, oni su ispričali i da je prije nekoliko godina preko iste društvene mreže upoznao djevojku iz Beograda i doveo je kući. Međutim, njegovoj majci je bilo čudno što nedjelju dana nisu imali seksualni odnos, pa je upala u sobu kod snaje i strgnula joj gaćice. Ispostavilo se da se radi o tranvestitu. Razočarani N. S. je odveo “snajku” u policiju u Vranjsku Banju i snužden se vratio kući.

novi.ba

Komentari

komentara