Ljubav i veze

Novi detalji razvoda: – Angelina željela da bude sa drugim muškarcima

Napisao admin

Halperin, bacio je novo svjetlo na odnos Brada Pitta i Angeline Jolie, u knjizi “Brangelina, neispričana priča”, u kojoj između ostalog tvrdi da je do razvoda došlo jer je glumica željela da ima “slobodniji” brak sa ocem njene djece.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Naime, Halperin tvrdi da je Angelina željela da se sa djecom odseli u Veliku Britaniju, jer je željela da se posveti humanitarnom radu, dok bi je njen plan za supruga bio da ostane u Los Angelesu. Tako bi održali pozitivni imidž u javnosti, ali u stvarnosti, Angelina je želela da ima otvoren brak, tvrdi pisac.

 

Međutim, ova ideja se nije dopala Bradu, i upravo je Angelinina želja da bude sa drugim muškarcima presudno uticala da se njihov brak raspadne.

 

Ono što Halperin takođe otkriva je da su Brad i Angelina bili nevjerni jedno drugom, ali da do sada razvod nije bio opcija, budući da Pitt nikada nije želio da napusti porodicu.

 

Takođe, u knjizi je navedeno i da je Angelina bila nasilna, i da se Brad zbog njenog bijesa nerijetko se “zaključavao u sobu” dok bi ona “lupala po vratima i vrištala da izađe”.

 

Osim toga, Halperin nimalo nije štedio slavnu glumicu pa je ustvrdio da je Angelinina najveća ambicija “da nastavi stopama princeze Diane, čiji je život do detalja proučavala”.

 

Tek incident u avionu poslužio je Angelini kao dobar povod da pokrene brakorazvodnu parnicu.

 

haber.ba

Komentari

komentara