Ljubav i veze

FILIPOVA SESTRA: – Aleksandra je bila seljančura dok ga nije smuvala!

Napisao admin

Mom bratu ne treba pjevačica, već ozbiljna djevojka koja ne vrcka u minićima po klubovima, rekla je prijateljima Filipova bliska rođaka…


Ilustracija (Foto: arhiva)

Aleksandra Prijović nije po volji sestri Filipa Živojinovića. Njegova bliska rođaka nedavno je pred svojim društvom u jednom restoranu komentarisala snajku i istakla da je pjevačica prije veze s njenim bratom bila niko i ništa, piše “Kurir“.

Ovo je samo pokazatelj da jedan dio Filipove familije ipak nije zadovoljan njegovim izborom. Kako je rekla njegova sestra, Živojinoviću pjevačica nije potrebna. Ona je sigurna i da njihova veza nema blistavu budućnost.

 

Zaslužan za uspjeh

 

– Realno, Aleksandra nije za Filipa, bila je smiješna dok se nisu upoznali. Sad se malo dovela u red, ali prije je bila klasična seljanka. Mislim da to neće dugo potrajati, njih dvoje nisu jedno za drugo! Filipu ne treba pjevačica, već neka ozbiljna djevojka koja ne radi svaku noć i vrcka u minićima po klubovima – rekla je Filipova sestra, čiju je majku Zoricu Boba ostavio zbog Lepe Brene, pjevačice koju je Saša Popović doveo iz Brčkog u Beograd.

 

Ona je naglasila da je njen brat najzaslužniji za uspjeh koji je napravila Prijovićka.

 

Nemaju iste teme

 

– Ne kažem da Aleksandra nije dobra djevojka, ali ona zaista nije nivo mog brata. Fića je nju doveo u red, stvorio joj ime i uzdigao je. Mislim da je to od njega dosta – istakla je ona, a onda i progovorila o njenom odnosu sa snajkom:

– Da budem iskrena, Prijovićka mi je smiješna. Nas dvije i nemamo mnogo tema za razgovor, ona je još dijete – bila je iskrena Filipova sestra kada se u društvu pokrenula tema o njenoj snajki.

 

haber.ba

Komentari

komentara