Magazin

VEZA KOJA PRIVLAČI VELIKU PAŽNJU – Žena zmaj na koju je slab Zlatan Ibrahimović!

Napisao H. H.

Helena Seger (45) , nevjenčana je supruga Zlatana Ibrahimovića (34) i po mnogo čemu se razlikuje od ostalih žena fudbalera. Ne voli kupovinu, ne voli eksponiranje u javnosti i ne podliježe trendovima.

Šveđanka Helena Seger i Zlatan Ibrahimović upoznali su se prije 13 godina na jednoj zabavi, ona je tad imala 32 , a sportista 21 godinu.

Pored 11 godina razlike, dijeli ih i 30 cetimetara u visini. U vezi su dobili dvojicu sinova, Maximiliana i Vincenta, a za sad ne planiraju brak jer bi zvanična potvrda njihove veze za Helenu bila “gubitak samostalnosti”.

Atraktivna plavuša sa kojom je fudbaler proveo više od jedne decenije po zanimanju je diplomirani ekonomista, a kao marketing menadžer radi za “Swatch” i “FlyME”.

Helene je izričita je u tome da novac nije bio razlog njene veze sa Ibrahimovićem jer kako je rekla u jednom intervjuu, sve što ima, sama je zaradila.

Veza Helene i Ibrahimovića privlači veliku pažnju javnosti, a kad kraj sebe imate pravu fudbalsku zvijezdu, problemi su očekivani.

Prije četiri godine pojedini mediji su pisali da su Helena i Zlatan pred raskidom. Povod su bili njegovi odmori sa kolegama. Svi su se pitali gdje je u svemu tome njegova partnerka, prenosi Blic.rs.

Ovakve glasine naslijedile su one o navodnoj vezi Ibrahimovića sa Silvi van der Vaart, bivšom suprugom fudbalera Rafaela van der Vaarta.

Glasine su nestale, a Zlatan je i dalje sa svojom ženom zmajem, kako fudbaler zna da zove Helenu Seger.

 

 

 

Komentari

komentara