Ljubav i veze

Nije je rođena majka mogla prepoznati! – Djevočica na rubu smrti: Nogometaš joj u usta ubacio ekstazi dok su se ljubili!

Napisao admin

Četrnaestogodišnja tinejdžerka iz Velike Britanije u induciranoj je komi i bori se za život nakon što joj je mladić s kojim se ljubila na zabavi tijekom poljupca u usta ubacio tabletu ekstazija, piše Mirror.


Foto:arhiva

Očajna majka sada traži da se počinitelj ovog zlodjela osudi i pošalje u zatvor. Riječ je o niželigaškom nogometašu Stefanu MacRitchieu, a majka nesretne djevojčice opisuje kako je njezina kći izgledala nakon kobne zabave, prenosi Net.hr

‘Izgledala je kao da je izašla iz filma Istjerivač đavola’

“Bacala se sa kreveta, puzila po podu… Izgledala je kao da je izašla iz filma ‘Istjerivač đavola’. Halucinirala je, mislila da je nešto napada iz zidova, dok smo je mi bezuspješno pokušavali smiriti. Na trenutke je dolazila k sebi i molila me da joj pomognem. ‘Mama, mama, pomozi mi, zaustavi to’, vikala je”, priča žrtvina majka i dodaje:

“Lice joj je bilo potpuno naotečeno, kao da je preživjela prometnu nesreću.”

Prema navodima tužitelja Michellea Molleya iz škotskog Invernessa, incident se dogodio na dočeku Nove godine, na zabavi čiji su posjetitelji bili mahom punoljetni, pa se alkohol slobodno točio. Djeca nisu bila pod posebnim nadzorom jer su se svi međusobno poznavali iz škole.

Devojčica je stigla na zabavu oko osam sati navečer s prijateljicom i ubrzo se upoznala sa Stefanom, s kojim se nešto kasnije počela ljubiti. Pošto je progutala tabletu koju joj je ubacio u usta, upitala ga je što je to, a kada joj je ovaj odgovorio da je u pitanju ekstazi, istrčala je van tražeći pomoć od svojih prijatelja.

‘Progutala je tabletu koju zovu Nintendos’

“Oko jedan sat iza ponoći javili su mi da mi je kći na putu iz ambulante u bolnicu i da je uzela ekstazi. Kad sam došla u bolnicu bila sam šokirana: ona uopće nije izgledala kao moje dijete”, priča majka.

“Nazvala sam ljude na zabavi i pitala što se dogodilo. Rekli su mi da je bila sa Stefanom u kupaonici i da je istrčala u groznom stanju. Progutala je tabletu koju zovu Nintendo.”

“U bolnici su joj na sve načina pokušali pomoći, no oko pet ujutro su je morali staviti u induciranu komu”, priča majka.

Stefan MacRitchie je priznao krivnju i kazna će mu biti izrečena tijekom kolovoza. – See more at: http://www.pogled.ba/clanak/djevocica-na-rubu-smrti-nogometas-joj-u-usta-ubacio-ekstazi-dok-su-se-ljubili/94376#sthash.k9iaPkji.dpuf

poglrd.ba

Komentari

komentara