Ljubav i veze

OVO JOJ NE SMIJE ODBITI – Prelijepa Džandan iz serije "Paramparča" po drugi put staje na isti ludi kamen

Napisao admin

Lijepa turska glumica Ahu Jagtu se ponovo udaje za svog bivšeg supruga. Ali samo pod jednim uslovom!


Foto:arhiva

Vest da lepa turska manekenka i glumica Ahu Jagtu (38), koju upravo gledamo u seriji “Paramparčad” u ulozu beskrupulozne Džandan, Dilarine prijateljice i advokata, i njen bivši muž, komičar Džem Jilmaz (43) leto provode zajedno u njegovoj kući u Bodrumu i da se spremaju da ponovo stanu pred matičara izazvala je ogromno interesovanje javnosti, piše Lisa.rs.

Ali da se vratimo na početak njihove priče.

Džem Jilmaz je sedam godina bio u vezi sa harizmatičnom glumicom Džansu Dere (36) i mediji su ih smatrali verenicima. Veza im je, doduše, bila burna, prepuna raskida i pomirenja, ali su ipak ostajali zajedno.

Ahu je pak bila najbolja prijateljica glumice koja je ulogama u “Ezelu” i “Sili” postigla svetsku slavu. Nerazdvojne, delile su sve tajne i jedna drugoj čuvale leđa od dosadnih paparaca

U jesen 2011. Džansu i Džem ponovo su se posvađali i prestali da se viđaju. Mesec-dva kasnije glumica je iz medija saznala da se Džem ženi. I to njenom najboljom drugaricom Ahu  Ukoliko on ispuni neke uslove. Ako prestane da juri za drugim ženama, spremna je i da mu rodi drugo dete”, otkrila je neimenovana prijateljica Ahu Jagtu.

story.rs

Komentari

komentara