Ljubav i veze

Neprijatno iskustvo! – MLADIĆA I DJEVOJKU UDARIO GROM DOK SU NASRED PLAŽE IMALI ODNOS: A onda novi skandal!

Napisao admin

Bojan Z. (33) i Mirjana M. (36) iz Beograda povrijeđeni su kada ih je udario grom dok su imali odnos na makiškoj strani beogradske Ade Ciganlije.


Foto: arhiva

Ljubavnici su navodno stradali ispod žalosne vrbe u ponedjeljak uveče kada je veliko nevrijeme zahvatilo Beograd. Ekipa Hitne pomoći odvezla ih je sa opekotinama potpuno gole u bolnicu. Nakon ukazane pomoći, Bojan je pušten kući, dok je Mirjana zadržana na liječenju, tvrdi isti izvor.

Dežurni doktor potvrdio je da je Mirjana smještena na intenzivnu njegu, ali joj život nije direktno ugrožen.

“Pacijentkinja je svjesna, može da jede i komunicira sa osobljem. Povrede koje je zadobila su teške, ali očekujemo da će se brzo oporaviti. Posjete zasad nisu dozvoljene, ali za nekoliko dana rodbina i prijatelji moći će slobodno da je obilaze”, potvrdio je dežurni doktor bolnice.

Ipak da ovde ne bude kraj, neposredno nakon prijema povrijeđenih ljubavnika u bolnici se dogodio skandal, tvrdi izvor:

“Mlađi gospodin je došao u bolnicu i raspitivao se za zdravstveno stanje povrijeđene Mirjane M. Osoblje bolnice mu je reklo na kome je odjeljenju i potom ga zamolilo da preuzme njenu garderobu. Međutim, među ženskim stvarima koje je preuzeo bili su i muški odjevni predmeti. Kada su mu objasnili da stvari pripadaju njenom mužu, on je zaprepašteno rekao: “Pa, ja sam njen muž!“ Tada su morali da mu potvrde da je Mirjana povrijeđena u trenutku dok je u prirodi imala odnos sa kolegom sa posla”, navodi sagovornik.

Prema tvrdnjama izvora, muškarac je zadobio lakše povrede, jer je bio u ulozi “provodnika“.

“Žena je obnažena ležala na travi, dok je muškarac u trenutku udara groma bio na koljenima. Ispostavilo se da je elektricitet samo prošao kroz njegovo tijelo, a potom udario u njegovu nagu koleginicu.

haber.ba

Komentari

komentara