Ljubav i veze

Otišao predaleko! – Opsesivno ljubomoran suprug Tanje Savić!

Napisao admin

Folk pjevačica Tanja Savić nedavno je priznala da ima problema u braku i da se sa suprugom Dušanom Jovančevićem često svađa, a kako Kurir Stars saznaje, razlog je najvjerovatnije njegova bolesna ljubomora! Da stvar bude gora, Dušan je u svojoj opsesiji otišao korak dalje, pa sa svojim prijateljima ženu maltretira SMS porukama i navodi je na prevaru.


Foto: arhiva

Jovančević na sve načine pokušava da Savićevu uhvati u se*s-aferi, pa joj često podmeće muškarce da je zovu s nepoznatih brojeva ne bi li se, kako kaže naš izvor, upecala u paukovu mrežu.

Opsjednut

 

– Dušan je opsjednut Tanjom, ona je za njega centar svijeta. Mnogo je ljubomoran i misli da svi muškarci žele da budu s njegovom ženom! Na sve načine pokušava da dokaže kako je Tanja nevjerna i šalje joj poruke s nepoznatih brojeva. Ali dosad mu to nije pošlo za rukom jer Tanja nijednom nije ni dvosmisleno odgovorila na bilo kakvu provokaciju, a kamoli da se upecala – priča zvor.

Sumnja

On kaže da je Savićeva čak i posumnjala da je njen muž provjerava, ali nikada za to nije imala dokaz.

 

– Tanji je bilo čudno što je odjednom počela da dobija toliko poruka s nepoznatih brojeva, jer ona broj svoj mobilnog ne daje svakome. Zato je posumnjala da Dušan nešto muti. Međutim, nije ga pitala, nada se da to ipak nije on – završava naš izvor.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara