Ljubav i veze

Motri na svaki njen korak – BUBNJAR U STOPU PRATI PJEVAČICU Raša ne da Goci da mrdne!

Napisao admin

Goca Tržan ne može da mrdne od četrnaest godina mlađeg supruga Radomira Raše Novakovića, koji je bukvalno prati u stopu gdje god da krene.


Foto:arhiva

Čak i sada kad bubnjar nije više član njenog benda, on joj ne dozvoljava ni da nastupe odradi bez njegovog prisustva. Da li se Raša tako postavio radi njene sigurnosti, iz ljubomore ili zbog toga što osjeća potrebu da uvijek budu zajedno, nismo uspjeli da utvrdimo, ali sigurno je da mu Goca to ponašanje maksimalno toleriše.

Pjevačica je u petak veče nastupila u bašti jednog beogradskog kluba na Dorćolu, gdje je bubnjar šetkao kraj bine i posmatrao šta se sve dešava oko njegove vatrene žene. Čačkao je telefon, a ujedno je i motrio na nju. Možda joj je čak i sugerisao da ne obuče kratku haljinu, pa se u crnim pantalonama kuvala na 40 stepeni, prenosi Kurir.

Tržan nije smetalo što je muž sve vrijeme drži na oku, ona se fokusirala na publiku. Toliko je igrala da je u jednom trenutku poletjela unazad, i malo je falilo da padne i sruši klavijaturu. Sreća pa se nekako zaustavila i uspjela da održi ravnotežu. I bretela od njene bluze cijelo veče je bila nemirna. Svaki čas joj je spadala, pa se Goca zabrinula da joj skroz ne sklizne i da iz bluze ne izviri nešto što ne treba. Ipak, to se nije dogodilo jer je Tržan o svemu vodila računa.

 

avaz.ba

Komentari

komentara