Ljubav i veze

(PRE)OČIGLEDNA BLISKOST – Vijest koja potresa Veliku Britaniju: Princ Harry i Kate Middleton u tajnoj vezi?

Napisao admin

I dok mnogi komentarišu da njih dvoje flertuju i da među njima postoji očigledna hemija, izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici otkriva drugu stranu priče


Foto:arhiva

U posljednje vrijeme teško je ne primijetiti koliko su bliski princ Harry i njegova snaha Kate Middleton. Sve je počelo još od Olimpijskih igara prije četiri godine u Londonu, preko vjenčanja zajedničkih prijatelja, parade povodom rođendana kraljice Elizabete i bilo kojeg drugog zajedničkog pojavljivanja u javnosti. Od tada su Harry i Kate gotovo nerazdvojni, jedno pored drugog.

 

Poznato je da je mladi princ šaljivdžija i da voli da dobacuje tokom zvaničnih događaja kad god je to prikladno. A učtiva i vaspitana Kate ne ostaje ravnodušna na njegove dosjetke, što je svima očigledno, piše Daily Mail.

 

Iako Harry ima brojne bliske rođake, među kojima su Elizabetina unuke Zara Phillips, kao i princeze Beatrice i Eugenia, čini se da je upravo Kate žena u koju princ ima najviše povjerenja.

 

I dok mnogi komentarišu da njih dvoje flertuju i da među njima postoji očigledna hemija, izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici otkriva:

 

“Nije to u pitanju, iako Harryju uspjeva da se žene, pa i Kate, osećaju dobro u svojoj koži komentarišući njihovu garderobu, na primjer. Ali, kao što je on sam jednom rekao, Kate mu je poput starije sestre koju nikada nije imao. Dok se i Harry i William slažu sa Camillom i zadovoljni su što vide svog oca srećnog, nemaju povjerenja u nju. Ona ne može da im zamijeni majku, niti je to moguće.”

 

I upravo se u tom emocionalnom “vakuumu” nakon Dianine smrti pojavila Kate. I Williamu, ali i Harryju ona je bila osoba od povjerenja. Prijateljstvo koje se rodilo između Kate i njenog djevera započeto je zajedničkim gledanjem serije “Igra prijestolja” (Game of thrones), da bi se nastavilo lekcijama iz kuhanja koje je Harryju držala Kate. Vremenom mu je pružala i ljubavne savjete, a zbog svega toga mu je postala jak oslonac u životu.

 

A šta Kate vidi toliko zanimljivo u Harryju? Svakako njegovu šarmantnu duhovitost, koja se kod Williama gotovo nikad ne viđa.

 

“Kate ima potpuno drugačiji odnos sa Harryjem i Williamom. Harry potencira njenu opušteniju stranu jer je i sam bezbrižan i obožava šale. Kada primijeti nešto smiješno kod drugih ljudi, on će to i da naglasi. Sa druge strane, William zbog svoje pozicije, ali i karaktera, “igra” na sigurno poput njegovog oca, dok je Harry mnogo slobodniji. Kate takođe obožava kako se Harry igra sa njenom djecom, pošto je i sam veliko dijete i otkačeni stric”, dodaje izvor.

 

“Od najranijih dana kada su se upoznali na fakultetu, Kate je uvek bila veoma otvorena prema Harryju. Dok su William i ona studirali, Harry je uvijek bio dobrodošao u njihovoj četvorokrevetnoj kući koju je sadašnji kraljevski par iznajmljivao nedaleko od Sent Endrjuza. Takođe, njih troje su često provodili vikende zajedno na imanju u Balmoralu”, otkrio je izvor.

 

“Cinici smatraju da je Kate namjerno zamijenila Univerzitet u Edinburgu za onaj u Sent Endrjuzu kada je otkrila da će tamo studirati William, a druženje sa Harryjem vidjela je kao ključ uspjeha veze sa budućim britanskim kraljem”, izjavio je drugi izvor.

 

Godinama prije nego što ju je William zaprosio, Kate je na nježan i brižan način brinula o Harryju u Londonu kada je William bio na obuci za pilota. Često mu je spremala večere, dok je Harry donosio piće. A ta njihova veza je vremenom postajala sve jača.

 

“Od kako su se rodili George i Charlotte, William i Kate sve češće zovu Harryja u goste, želeći da stric bude sastavni dio svakodnevnog života djece svog brata. On podržava Georgea da bude što je moguće više avanturističkog duha, tako da zajedno gledaju fudbal i šetaju psa”, otkrio je njihov zajednički prijatelj.

 

Kada je u pitanju zvanična politika Bakingemske palate, Kate i Harry se ponašaju poput saveznika, jer vojvotkinja od Kembridža podržava svog djevera i veoma mu je naklonjena, čega je mladi princ svjestan, pa ne dozvoljava da neko nešto progovori protiv Kate. I dok, na primjer, princ Charles i njegova supruga Camilla Parker oštro osuđuju Harryja kada napravi neki ispad u javnosti, Kate za takve incidente krivi Harryjevo okruženje u tom trenutku.

 

Sa takvim ophođenjem, nema sumnje da između njih dvoje postoji neraskidiva veza, mnogo jača od tipične rodbinske.

 

depo.ba

Komentari

komentara