Ljubav i veze

Istinska i prava ljubav! – Status na Facebooku o savršenom mužu kojeg je podijelilo 121.386 ljudi

Napisao H. H.

Medicinska sestra Libby Sanders iz Jaspera u američkoj saveznoj državi Arizoni nije ni sanjala da će fotografija njene i suprugove manikure postati viralni hit na društvenim mrežama

Libby Sanders izgubila je većinu malog prsta lijeve ruke u bizarnoj nesreći dok je zatvarala vrata u kući u ožujku ove godine. Iako se ova medicinska sestra iz Arizone pomirila s činjenicom da ga više nema, priznala je svojem suprugu da se povremeno osjeća loše zbog svog gubitka – primjerice kada lakira nokte, prenosi Zadovoljna.hr.

‘Ovo je čovjek za kojeg sam se udala… Lakirala sam nokte jednom prilikom i komentirala kako uvijek zaboravljam kada to radim da više nemam malog prsta na lijevoj ruci. Matt je rekao: Ja ću biti tvoj zamjenski mali prst. Do kraja naših života možeš ga lakirati, pa sam to učinila. Ne mogu zamisliti slađeg i ljubaznijeg muškarca. Nema riječi koje mogu opisati našu ljubav,’ napisala je u statusu.

Na prvoj fotografiji prikazana je njena šaka i suprugova ruka s nalakiranim malim prstom, a na drugoj fotografiji Libby je ispružila preostale prste svoje lijeve ruke kako bi se vidjela cijela manikura u neonski zelenoj boji.

‘Volim! Muškarci koji su istinski zaljubljeni u svoje prekrasne žene su najbolji. Ali teško se nalaze, zar ne?’ samo je jedan od pozitivnih komentara ostavljenih ispod ovog dirljivog statusa koji je podijelilo u samo tjedan dana više od 121 tisuću ljudi,.

Cijeli je slučaj urodio i zanimljivim humanitarnom projektom u sklopu kojeg će Libby i Matt Sanders lakirati nokat na malom prstu po simboličnoj cijeni od jednog američkog dolara, a sav će prikupljeni iznos otići u humanitarne svrhe.

pogled.ba

Komentari

komentara