Ljubav i veze

(Ne)zaslužena titula – Je li ovo ‘najzgodniji muškarac na internetu’?

Napisao admin

Brock O’Hurn ima 25 godina, na početku je obećavajuće karijere i pravi je miljenik internetskog prostranstva koje se ne može prestati diviti njegovom izgledu


Brock O’Hurn

Danas preko noći možete postati slavni, a to je na svojoj koži osjetio Brock O’Hurn. Ovaj mladić prvi put je dospio pod povećalo javnosti krajem 2014. godine kada je na svojoj Facebook stranici iz šale objavio video u kojem – veže punđu.

U roku od nekoliko tjedana video je postao globalni viralni hit, uglavnom zahvaljujući ženama koje su ga dijelile na društvenim mrežama oduševljene stasitim, plavookim i dugokosim ljepotanom.

Tada je Brock radio kao osobni trener u teretani i pomagao ljudima da dođu u formu. Danas ima više od 2 milijuna obožavatelja na Instagramu, radi kao model, a primijetili su ga i filmski producenti koji su ga potaknuli da krene i u glumačke vode

S obzirom na to da je slavu stekao zahvaljujući društvenim mrežama, strani mediji prozvali su ga ‘najzgodnijim muškarcem na internetu’, a skromni Brock ističe kako mu svi komplimenti koje dobiva laskaju.

 

zadovoljna.hr

Komentari

komentara