Ljubav i veze

Muško-ženska prijateljstva! – 6 znakova da je zaljubljen u svoju drugaricu

Napisao admin

Koliko puta ste čule: “Ma, daj, šta dramiš, ona mi je samo prijateljica“? Evo kako otkriti da li vas laže ili ne.


Foto:arhiva

1.Slušajte unutarnji osjećaj

Muškarci su skloni se zaljubljuju u svoje najbolje prijateljice, ali su rijetko spremni to i priznaju. Ako vam “nešto iz trbuha” govori da njegova najbolja prijateljica nije samo to, onda ste vjerojatno u pravu. Pokušajte popričate s njim o tome.

2. Stalno govori o njoj

Ako i u najobičnijem razgovoru vaš dečko nekoliko puta pomene ime svoje najbolje prijateljice, onda tu defitinivno nisu “čista posla”.

3. “Ona je najbolja u svemu”

Kada ste sve troje zajedno i razgovarati o neobaveznim stvarima, a vaš dečko svojoj najboljoj prijateljici stalno “drži stranu” govoreći da je “uvijek u pravu“, jasno je da želi da joj pokaže koliko mu je važna. Ali, gdje ste tu vi?

4. Uspoređuje vas s njom

“Moja najbolja prijateljica kuha bolje od tebe”, “Ona bi sada išla sa mnom na utakmicu, a ti se prenemažeš i kukaš kako te boli trbuh”, “Ona je kupila prelijepu haljinu, super izgleda u njoj, a ti si stalno u trapericama i majici “… Ove rečenice su alarm da je vaš dečko” zatreskan “u svoju najbolju prijateljicu, samo” nema petlju “da joj to i kaže!

5. Neugodno vam je kad ste u njenom društvu

Ženska intuicija rijetko ume da prevari. Ako ste sve troje izašli u grad, i njih dvoje se ludo zabavljaju, a vi se osjećate kao “prase u Teheranu”, vrijeme je da shvatite tko je u toj priči dobitnik a tko gubitnik. Potražite drugog dečka.

6. Ona mu je najvažnija

Odgovara na njene SMS-ove dok ste zajedno, ne propušta odgovoriti ni na jedan njezin poziv čak i dok razmjenjujete nježnosti, šalje joj fotografije preko mobitela gdje god da se nalazi, sumanuto uleće u butik jer je u izlogu video torbicu o kojoj mu je pričala … Jasno je tko je u njegovoj glavi prava princeza, a ne “samo najbolja drugarica”.

 

zenstvena.com

Komentari

komentara