Ljubav i veze

Bivši – Ljubomora u vezi

Napisao admin

Normalno je da barem u jednom dijelu veze razmišljate o bivšoj djevojci svoga dragog. Kada se uhvatite u toj situaciji, pazite samo da vaše razmišljanje ne preraste u ljubomoru i da ne pređe granice normalnog.


(Foto: arhiva)

Kontroliranje partnerovog mobitela ili kompjutera nije opravdano te ako toliko sumnjate u njega da mu čak ne vjerujete niti jednu riječ, vaša veza neće opstati. Najbolje i najzdravije je da otvoreno razgovarate sa svojim partnerom, ali provjeravanje ne dolazi u obzir! Ukoliko partner otkrije da ga provjeravate, mogao bi vas ostaviti.

Isto tako ako primijetite da vas partner namjerno radi ljubomornima, kako bi vidio koliko ga volite i koliko vam je stalo do njega, odmah otiđite od njega, jer vas nije zaslužio. Vi trebate nekoga tko će vas voljeti svim srcem i tko neće testirati vašu ljubav i to vama na štetu.

Prestanite pokušavati biti najbolji, najljepši ili čak slični bivšoj svoga partnera! Nitko ne voli kopije, niti mu nisu potrebne. Budite ono što jeste, jer to je ono što drugi najviše cijene, a jedinstvenost je najvažnija.

Ljubomora je zapravo osjećaj straha i nesigurnosti. Kada se žena boji da bi mogla izgubiti svog muškarca ili da će je zamijeniti s drugom, ona može postati toliko ljubomorna i opsesivna, da nerijetko zna prijeći granice normale. U takvim situacijama često dolazi do prekida veza, jer takve osobe svoje partnere guše, zato pokušajte biti sigurni u sebe, jer je to jedini ključ za uspjeh- samopouzdanje.

Neke žene žele znati što više informacija o bivšoj vezi svog dragog, samo iz čiste radoznalosti. Ukoliko vas zanima razlog zbog kojeg su prekinuli, samo zato da se i vama to ne dogodi, jednostavno ga pitajte i razgovarajte o tome. Nemojte čeprkati i biti dosadni svakodnevno, jer na taj način možete prekinuti vezu.

Kada ste u vezi, fokusirajte se samo na svoju vezu i svoj odnos s partnerom! Bivše ljubavnike ostavite iza sebe, jer postoji razlog zašto su postali dio prošlosti i zašto ste vas dvoje sadašnjost. Stoga uživajte u sadašnjosti!

 

haber.ba

Komentari

komentara