Ljubav i veze

Mjesečni ljubavni horoskop: – Saznajte šta vas u novembru očekuje na ljubavnom planu

Napisao admin

Položaj planeta i ovog mjeseca pokazuje da sreća nije podjednako naklonjena svim horoskopskim znacima.

Pojedinima će pomračenje Mjeseca između 27. i 28. novembra 2015. napraviti popriličan haos u partnerskim odnosima, dok na ostale uopšte neće uticati te će uživati u romantičnim trenucima. Saznajte šta vaš ljubavni život očekuje ovog mjeseca.


Foto:arhiva

Ovan

Više nego interesantan period za rođene u znaku Ovna, jer će ljubav pronaći na najrazličitijim mjestima. Za veoma mlade šansa za zaljubljivanje krije se u školi ili na fakultetskim predavanjima, dok će se malo starijima sreća osmjehnuti dok su na putu u inostranstvu. Pojedini Ovnovi neće morati ni da mrdnu van svog grada, a ljubav sa šarmatnim strancem im je već zagarantovana. Ovnovima koji su nedavno prošli kroz raskid zvezde poručuju da se što pre vrate u igru, jer ih što šta zanimljivo čeka dok onima u braku savjetuju da razmišljanja o proširenju porodice ostave za kasnije.

 

Bik

Bikovi će biti vrlo posvećeni svom poslu tokom novembra, što bi moglo da dovede do komplikacija u vezi. Međutim, za koji su u dugim i stabilnim vezama idealan je momenat da konačno odaberu datum kada će se čuti njihova svadbena zvona. Slobodni Bikovi imaće pregršt mogućnosti da ostvare nove ljubavne veze, dok će oni u braku uživati u zabavi i provodu. Takođe, ovo je odličan period da podržite svog supružnika u ostvarenju njegovog finansijskog projekta, što će neminovno dovesti do povećanja kućnog budžeta.

 

Blizanci

Usamljeni Blizanci će ovog mjeseca biti sve samo ne sami, jer će non stop izlaziti i susretati interesantne ljude. No, ne razbijajte glavu kako vam je ozbiljna veza neophodna, već to ostavite za kasnije i uživajte u onome što sadašnjica nudi. Blizanci u vezama susrešće se sa brojnim izazovima, a mnogi brakovi će se naći na raskršću. Većina bračnih zajednica kod kojih već neko vreme ne štima sve kako treba konačno će se završiti, dok Blizanci koji imaju stabilne brakove nemaju za šta da brinu, njihovi odnosi sa supružnikom će još više ojačati.

 

Rak

Slobodni Rakovi će ovog mjeseca naporosto blistati i privlačiće pažnju suprotnog pola. Međutim pripadnici ovog horoskopskog znaka odlučiće da im je zabava na prvom mestu i da baš nisu u fazonu da se vežu za samo jednu osobu. Rakovi u braku poželeće da cjeli novembar budu sa članovima porodice i svi zajedno će se super provoditi. Ako imate djecu, vaš odnos će se poboljšati, a ako razmišljate o bebi, zvijezde vam poručuju: Samo naprjed!

 

Lav

Novembar će pripadnici Lava želeti najradije da zaborave. Ukoliko ste sami i pojavi se zanimljiva osoba, sve će sjajno funkcionisati dok ne dođe do seksa, jer tu vrebaju potencijalni problemi. Ukoliko ste u vezi, biće krajnje turbulentno sa partnerom. Do svih razmirica dolaziće zbog najbanalnijih nesporazuma, ali ako je za utehu, od 23. novembra situacija se poboljšava. Ukoliko je vaš bračni partner znatno stariji od vas, pripremite se za njegovu nestalnost tokom ovog mjeseca. Trudne Lavice bi morale da povedu više računa o sebi nego obično.

 

Djevica

Rođeni u znaku Djevice ovog mjeseca će pred svog partnera izaći sa jasno izraženim zahtevima u ljubavi. Ipak, budite obazrivi jer partner može pogrešno protumačiti vaše riječi pa može doći do većeg zastoja u vezi. Oni u braku osetiće veliki uticaj pomračenja Meseca između 27. i 28. novembra, a sve bitne odluke trebalo bi da donesu posle detaljne analize, čak i kada se radi o dugo odlaganim promjenama u kući.

 

Vaga

Vage u braku će tokom novembra morati mnogo da se potrude i da se prilagođavaju u odnosu na supružnika ukoliko žele da budu sretni. Koliko god da dajete sebe, u partnerskim odnosima će vas tokom celog meseca pratiti nesuglasice koje ćete rešiti protekom vremena. Sada je ipak najpotrebnije da budete izuzetno strpljivi sa voljenom osobom. Solo Vage će imati mnogo prilika da izmene svoj status veze, ali svim pripadnicima ovog znaka sledi upozorenje: mnogima od vas u novembru sljedi krah jednog dugog prijateljstva.

 

Škorpija

Pripadnici Škorpije ovog mjeseca neće tražiti ljubav već će ih ona pronaći sama. Vama vjerovatno neće ni biti do muvanja jer ćete aktivno razmišljati kako da uvećate prihode no ne lezi vraže, najveće su šanse da upravo tako upoznate osobu sa kojom biste mogli da uletite u romantičnu priču. Ne mozgajte previše već pustite da se stvari same odvijaju. I na vas će uticati pomračenje Mjeseca krajem novembra, pa ćete biti pod stresom jer će doći do značajnih promjena u već postojećim vezama i prijateljskim odnosima. Škorpijama kojima veza opstane obasipaće voljenu osobu skupocjenim poklonima.

 

Strijelac

Kao i Škorpije, rođene u znaku Strijelca će u novembru ljubav pronaći, bez obzira koliko vi govorili sebi i drugima da niste spremni za emotivno vezivanje. Najbolji period za započinjanje novih veza je prva dekada novembra. Bez obzira da li ste sami, u vezi ili braku, zvijezde vam poručuju da isključivo prepustite srcu da vas vodi. Moguće je da će bračni odnosi mnogih Strelaca biti poljuljani, jer će posumnjati da ih supružnik vara. Ukoliko mislite da bi vam dete spaslo brak, ne trudite se jer će to samo pogoršati situaciju.

 

Jarac

Kada je ljubav u pitanju, svi će ovog novembra poželeti da su Jarac jer vam je ovo predivan period. Bićete toliko šarmantni da će svako hteti da vam se približi. Solo Jarčevi će upoznati svog potencijalnog partnera zahvaljujući prijateljima ili na društvenim okupljanjima. Mnogi pripadnici ovog znaka koji su u ozbiljnim vezama uploviće u bračne vode, a najbolje bi bilo da to učine pre 27. novembra.

 

Vodolija

Mnogim pripadnicima ovog vazdušnog znaka ljubavni i prijateljski odnosi naći će se na testu. Ono što je dobro preživeće, a ono što ne valja odlazi u istoriju. Ako ste u ozbiljnoj vezi, počećete da razmišljate o novoj fazi u životu, odnosno braku. Međutim, partner bi mogao da vam zameri da mu niste dovoljno posvećeni tako da će tokom čitavog meseca vaša veza imati uspone i padove.

 

Ribe

Usamljene Ribe mogu da se raduju nastupajućem mesecu, jer ih očekuje mnogo šansi za novu vezu ali to se ne bi moglo reći za one koje su u vezi. Naime, vaši ljubavni odnosi bi mogli da budu privremeno vrlo uzdrmani. Ukoliko budete postojani i uporni, veza će se održati i postaće još ozbiljnija. Stvari kreću nabolje u trećoj nedelji novembra. Ukoliko planirate trudnoću, vaša strpljivost će se naći na testu. Isto to važi i za Ribe koje imaju decu.

Cosmopolitan.rs

Komentari

komentara