Ljubav i veze

Odgovor će vas iznenaditi! – Koja boja kose i očiju je muškarcima najprivlačnija?

Napisao admin

Iako fizički izgled nije najvažniji i najpresudniji ne možemo zanemariti činjenicu da svi imamo određeni tip koji nas privlači. Nekad biramo po boji kosi, nekad po neodoljivom pogledu, nekad nam je osoba slatka i simpatična bez obzira na ove fizičke karakteristike.


S obzirom na to da ste se sigurno često pitale kakve žene najviše privlače mušku pažnju, saznali smo odgovor i to pomoću jednog novog istraživanja.

Naime, 2000 muškaraca na društvenoj mreži Badoo odgovaralo je na pitanje kakvu boju kosu i oči preferiraju na nježnijem spolu.

Odgovor će vas iznenaditi!

Žao nam je plavuše, ali muškarci ipak više vole brinete s plavim očima! 60 posto muškaraca je izjavilo kako im je kombinacija tamnije kose i plavih očiju najprivlačnija, dok je najmanji broj glasova pripao crvenokosim djevojkama (samo 8%).

Plave oči su kao što smo spomenuli najomiljenije, jer je čak 40 posto izjavilo kako obožavaju djevojke sa svijetlim očima, dok je iznenađujući mali broj glasova pripao zavodljivim zelenim (samo 17%)

Možemo samo zaključiti da bi se dečki složili s izborom Brad Pitta i prije izabrali Angelinu Jolie nego Jennifer Aniston, pišeCosmopolitan.

cure.ba

Komentari

komentara