Ljubav i veze

Specifične stvari – 10 detalja koje muškarac primijeti na ženi u prvih 5 minuta od upoznavanja!

Napisao admin

Muški je mozak 'programiran' primijetiti neke specifične stvari na ženi nakon prvog upoznavanja. No suprotno uopćenom mišljenju, njihov se mozak češće zadržava na ovih deset činjenica


Ilustracija (Foto: arhiva)

U prvih pet minuta mnogo se toga može otkriti o drugoj osobi

 

1. Zašto tako govori? 

Većina muškaraca detektira tri različita tipa ženskog glasa: duboki, visoki i glas koji se zove: namjerno-pričam-bebestim-tonovima-jer-mislim-da-sam-tako-simpatičnija-suprotnom-spolu. Nekim muškarcima je potonji glas sladak, a drugima izaziva glavobolju. 

 

2. Zašto mi se osmjehuje? 

Svaki muškarac želi biti u društvu dobro raspoložene žene, no svaki se pojedinac pita što je razlog osmijeha. Je li u pitanju ljubazan osmijeh ili nešto više?

 

“Muškarac procijenjuje ženu sukladno odjeći koju nosi, kakvim glasom priča, ali i u kojem je smjeru uperila svoj pogled. “

 

3. Što to nosi? 

Ili je u pitanju nevjerica potaknuta modnom kombinacijom koju muškarac ne smatra prikladnom za izlazak i nošenje, ili iza pitanja stoji oduševljenje njenim izdanjem. 

 

4. Ima li smisao za humor? 

Svako za sebe misli da ima odličan smisao za humor, ali ostaje činjenica da se netko smije vašim forama, a drugi vas ne razumiju. Ako ga žena ne razumije, teško da će muškarac biti zainteresiran za daljnje druženje. 

 

5. U što gleda? 

Muškarac prati netom upoznate žene, jer želi otkriti o čemu ista razmišlja. Pogled uperen u televizijski ekran, primjerice, ukazuje da se dama možda dosađuje, dok oči uperene prema izlazu može značiti da ista razmišlja o bijegu iz vašeg društva. 

 

6. Zna li da ju odmjeravam? 

Muškarcu će oči ‘nesvjesno’ preletjeti preko cijelog ženskog tijela dok se upoznaje s novom osobom. I najljubazniji muškarac na svijetu razmislit će o mogućnosti da s njom ima seks. 

 

“Dodiri pri prvom susretu su poželjni, no pretjerani fizički kontakt neke će muškarce odbiti. “

 

7. Kakav joj je to miris? 

Ako se žena namirisala nekim izražajnim parfemom, muškarac će pokušati odgonetnuti o kojim se mirisima radi. Nažalost, njegov nos i poznavanje parfema ne idu dalje od prepoznavanje mirisnih nota vanilije i limuna. 

 

8. Kako se to ponaša prema konobaru? 

Muškarci znaju da se mnogo toga o osobi može otkriti prema načinu na koje tretiraju osobe oko sebe. Primjerice, je li ekstra ljubazna prema konobaru, ili mu pravi probleme jer smatra da ne zaslužuje poštovanje. 

 

9. Zašto me dodiruje? 

Muškarac će biti polaskan ako žena dodirne njegovu ruku ili rame tijekom prvog razgovora i upoznavanja. No ako cijeli razgovor provodi u neprikladnom dodirivanju ili bokcanju, on će biti iživciran njenim ponašanjem. 

 

10. Kakva joj je to šminka? 

Neki muškarci preferiraju prirodni izgled, drugi vole gledati u ženske usne namazane crvenim ružom. No svaki će muškarac generalno primijetiti prisustvo ili nedostatak make-upa na ženskom licu i sukladno tome donijeti neke svoje odluke.

cure.ba

Komentari

komentara