Ljubav i veze

Da li je pravi? – 3 glavna razloga da ga zaboraviš i kreneš dalje

Napisao admin

Koji god razlog da je bio, muškarac koji se prema tebi nije odnosio s poštovanjem, nije muškarac s kojim želiš provesti život • Vaša veza bila je savršena, ali postojala je ta jedna velika razlika


Ilustracija (Foto: arhiva)

I ta tri sasvim su dovoljna da se više nikad ne pomirite.

 

1. Toksična veza

 

Koji god razlog da je bio, muškarac koji se prema tebi nije odnosio s poštovanjem, nije muškarac s kojim želiš provesti život. Ono što je još zanimljivije, on taj dio sebe više ne može promijeniti pa je na tebi da odlučiš hoćeš li trpjeti takve stvari ili otići. No, zapamti; ne možeš uzeti natrag samo pola njega, sa samo onim dobrim stvarima, za koje ne tvrdimo da ih nije bilo.

 

2. Ne vjeruješ mu

 

Bilo da se radilo o malim bijelim lažima ili o onim većim, što uključuje nevjeru – nije bitno. Ono što je važno jest da i ako se pomirite, vaš će odnos i dalje biti ispunjen nepovjerenjem, tjeskobom i nezadovoljstvom. Pitanje je možeš li se s tim nositi ili ćeš pričekati nekoga tko će se potruditi zaraditi tvoje povjerenje.

 

3. Nepremostivi problemi

 

Vaša veza bila je savršena, ali postojala je ta jedna velika razlika… No, činjenica je da veza ne može biti savršena, ako ne uskladite svoje ciljeve i vrijednosti. Iako ne sumnjamo da to neće biti nimalo lako, možda je najbolje za tebe da sve još jednom dobro preispitaš.

 

cafe.ba

Komentari

komentara