Ljubav i veze

Sve je gotovo – Kroz koje fraze prolazite kada saznate da bivši ima novu djevojku?

Napisao admin

Imali ste predivnu vezu, a onda se sve završilo. Nakon nekog vremena, saznajete da ima ima novu djevojku.


Raskid (Foto: arhiva)

Kada saznate da ima novu djevojku, proći ćete kroz ove faze:

Šok

Bez obzira da li ste saznale putem društvenih mreža ili preko zajedničkih prijatelja, vaš svijet će se zaustaviti na nekoliko sekundi i zaboravićete kuda ste pošle. Nakon što dođete sebi (a to će se desiti malo sporije), u šoku ćete nazvati najbolju prijateljicu i zakazati kafu za pola sata.

Znatiželja

Nakon početnog šoka, kreće igranje tajnog agenta. Ko je ona? Kako izgleda? Da li je bolja od vas? Koliko su dugo zajedno? Da li me je varao s njom? Skoro 1000 pitanja, a gotovo nijedan odgovor. Iako nijedna žena ne može da odoli ovoj fazi, naše je da vas upozorimo da se vraćate nekoliko koraka unazad, u prošlost što nikuda ne vodi i nije rješenje.

Nerviranje (sujeta)

Kako je mogao tako brzo da nađe nekoga? Zar mi nisam više značila? Opet bezbroj pitanja, a nijedan odgovor. I ova faza je normalna, jer niko ne voli kada maltene bude zamijenjen, ali ako vam je za utjehu, proći će i osjećaćete se mnogo bolje nego danas… i sjutra…

Tuga

Jedna od faza je svakako i ona gdje se pitate šta sa vama nije u redu, kako je moguće da još niste našli nekoga, a on (već) jeste. Ne opterećujte se! Svakako postoji valjan razlog zašto ste raskinuli i ne treba da vas interesuje bilo kakvi suvišni detalji. Imajte na umu da nije uvijek onako kako vam se čini.

Prihvatanje

Nakon nekog vremena, koje zavisi varira od osobe do osobe, osjećaćete se kao da ste se probudile iz lošeg sna i shvatile da je sve to sada iza vas. Odjednom vam je ponovo važna samo vaša sreća, a ne priče o vašem bivšem (koji je sa razlog prošlost) i njegovoj novoj djevojci.

kolektiv.me

Komentari

komentara