Ljubav i veze

Stvari koje djevojke ne žele čuti – Nikako joj ovo nemojte reći!

Napisao admin

Postoje neke stvari koje nikako ne smijete reći djevojci, jer ćete nadrljati.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Postoje neke stvari koje djevojke ne žele da čuju, kao što su:

 

Tako si slatka

Ovo vjerovatno znači da mislite da se ponašamo mlađe nego što jesmo. Samo nam recite da samo privlačne. “Slatko” je riječ koju bi trebalo da ostavite za bebu vaše najbolje drugarice ili za vašeg kućnog ljubimca.

 

Zašto se ne smiješ?

Možda zato što gledamo u telefon ili kucamo mejl. Da li bi trebalo da se smijemo čak i kada jednostavno gledamo u zid? Da li ste možda pomislili da se ne smijemo zato što ste baš vi tu?

 

Da li se osjećaš dobro? Izgledaš umorno!

Sada kad ste nam rekli da izgledamo umorno, sad se osjećamo stvarno loše. 

 

Sama si zato što izlaziš sa pogrešnim momcima

Znamo. Vjerujte da znamo!

 

Sve se dešava sa razlogom

Ne, ne dešava se. Sve se dešava zato što život nije fer i ponekad nema smisla. Možda je bolje da nas zagrlite kada smo uznemirene, a ne da krivite kosmos.

 

Dala si sve od sebe

Zapravo, šta ako nismo dale sve od sebe? Šta ako želimo potvrdu da nismo dale sve od sebe i dobronamjerni savjet kako da sljedeći put to uradimo bolje i uspješnije?

 

Taj autfit je…drugačiji

Shvatamo da se možda naš stil razlikuje od vašeg poimanja mode, ali ako komentarišete kako izgledamo bez stvarnog komentara, onda je bolje da zatvorite usta i jednostavno ništa, ali baš ništa ne kažete.

 

Promijenila si frizuru

A zapravo ste pomislili: „Vidim da ti je kosa drugačija, ali mi se ne dopada dovoljno, pa samo kažem: „Promijenila si frizuru.“ 

kolektiv.me

Komentari

komentara