Ljubav i veze

Odaju mnogo o njemu – Što njegove oči otkrivaju o njemu

Napisao admin

Osim što će vas oboriti s nogu, njegove oči odaju mnogo o njemu – pa čak i kakav je u vezi…


Ilustracija (Foto: arhiva)

Svi imamo određen tip frajera koji nas uvijek obara s nogu, a njegove oči u tome igraju veliku ulogu. Ne dajte se prevariti, obratite pozornost na boju njegovih očiju i saznajte kakva je osoba prije nego ga upoznate. Smeđe su najčešće, zatim plave i zelene. Ipak, često ćemo se susresti i s zavodljivom bojom lješnjaka, pa i misterioznim crnim ili sivim očima. Osim što su nevjerojatno zavodljive, njegove oči reći će vam sve što trebate znati.

 

Plave oči

Modre ili svijetle, plave oči povezane su s nevinošću i mladosti. Što su njegove oči tamnije, on je strastveniji. Blijedoplave oči karakteriziraju njegovu mirnu narav. Prema istraživanju, osobe s plavim očima pokazuju manju agresivnost, ali i nisku razinu samopouzdanja.

Ipak, nemojte da ih njihove nevine plave oči prevare – oni nikako nisu pitomi, a često su skloni flertu i strateškom razmišljanju zbog čega su mnogi od njih skloni sportovima koji zahtjevaju razmišljanje i planiranje poput golfa. Plavooke osobe također su sklone raku kože više od ostalih tipova. Istraživanje je također pokazalo da plavooke muškarce najčešće privlače plavooke djevojke što nije bio slučaj kod nijedne druge boje.

 

Smeđe oči

Prema istraživanju na sveučilištu Charles u Pragu, muškarci smeđih očiju nježniji su i vjerodostojniji od ostatka. Smeđe oči predstavljaju vjeru i lojalnost, ali i samopozdanje i odlučnost. Nije, onda, iznenađujuće kako većina uspješnih i bogatih muškaraca imaju upravo tu boju očiju. 

No, ima li vaš dragi problema s buđenjem rano u zoru?  Prema znanstvenicima, njegova boja očiju mogla bi biti uzrok. Naime, bioritam osoba tamnih očiju kasni dva sata u usporedbi s osobama svjetlijeg pigmenta.

 

Zelene oči

Zelenim očima rijetko ćemo moći odoljeti baš zato što su tako rijetke i misteriozne, poput muškaraca koji se kriju iza pogleda. Osim povišenog libida, zelenooke osobe vrlo su spontane i maštovite, pa od ovih muškaraca očekujte i neočekivano!

Doduše, njihova spontanost nerijetko ih čini nepouzdanima – njihova nevjerojatna radoznalost, želja za ispunjenim životom i isprobavanjem nepoznatih terena maksimalno će vam otežati zbližavanje, ali će ga svakako učiniti veoma zanimljivim. Zelene oči često su i odraz hrabrosti pa im izražavanje emocija nikada neće biti problem.

 

Oči boje lješnjaka

Ova iznimno rijetka boja miješa se između smeđe i zelene ovisno o svjetlosti, ali s bojom se, pogađate, mijenja i njihovo raspoloženje. Pod određenim svijetlom, njihove oči nalikovati će zlatnima što se povezuje sa spontanošću i zabavnim karakterom, dok zelene nijanse odaju pomalo zločestu stranu.

Baš poput osoba zelenih očiju, i oni su otvoreni i pristupačni, ali i vrlo nježni i suosjećajni što ih često odnosi u područje medicine i ostalih poziva povezanih s pomaganjem drugima.

Ipak, pripremite se na pravu avanturu jer oči boje lješnajka žude za isprobavanjem novih stvari i gotovo ne postoji izazov koji neće prihvatiti.

 

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara