Ljubav i veze

Kako sam otkrila da me muž vara – 6 ljubavnica za dvije godine!

Napisao admin

Sjedili smo u autu u pola tri ujutro ispred jednog bara, kada mi je priopćio da bi trebalo da se razvedemo, objašnjava prevarena supruga.


Danas je nevjerstvo sve češći problem partnera u braku, a vječita je dilema oko toga što je glavni razlog prijevare. Zašto muškarac ili žena pronalaze strast u tuđem krevetu?

Jedna žena je odlučila svoju priču podijeliti s javnošću, prenosi yahoo.com.

“Sjedili smo u autu u pola tri ujutro ispred jednog bara, kada mi je priopćio da bi trebalo da se razvedemo. Sat vremena prije toga, zgrabila sam njegov telefon kako bih otkrila s kim se dopisivao cijelo večer. Priznao mi je za dvije seks afere koje je imao u proteklih šest mjeseci, ali sam željela točno otkriti od kada je krenulo njegovo nevjerstvo.

Ispostavilo se da je sve počelo još prije dvije godine. Kada sam vraćala film u svojoj glavi, shvatila sam da sam previdjela mnoge stvari u njegovom ponašanju koje su mi ukazivale na to da ima drugu ženu. Prevarant će zataškati sve tragove i manipulirati svakom situacijom. U mom slučaju, bila sam lak plijen, nisam vjerovala svom instinktu i mučnom osjećaju u trbuhu. Držite se svog instinkta, nikada vas neće prevariti!

Ovo su 6 znakova koje sam propustila tijekom njegovog nevjerstva:

1. Lijepo je da se muškarac redovito brije i sređuje tamo dolje, ali kada to krene raditi češće nego što je to ikad radio, znak je za uzbunu. Kada stojite jedno pored drugog ispred ogledala, i on više pažnje posvećuje svom tijelu nego vašem, nešto nije kako treba. Brijala sam ga i “timarili” za njegovih šest seksualnih partnerica!

2. Počeo je sve rjeđe da me vodi sa sobom na službene večere i događaje. Kada tek sutradan saznati da su bile supruge njegovih poslovnih partnera, ali ne i vi, to je izravan znak za uzbunu. Moj suprug mi je objasnio da se u mom društvu osjeća “ograničeno” kada su oko nas njegovi poslovni partneri i da ima osjećaj da stalno treba voditi računa o meni. I eto, ja sam povjerovala u njegove laži, piše “Kurir“.

3. Da li je odjednom postao ljut i bijesan, više nego ikad? U stvari, njega izjeda Graza savjesti što vam je nevjeran, ali ne može stisne petlju da vam to u oči kaže. Prvi znak sam primijetila kada sam mu peglala košulju. Prebacio mi je kako sam je nemarno peglala, a povrh toga mislio je da sam namjerno to tako radila kako bih ga iznervirala, jer je mislio da sam ljuta što moram mu popeglam košulju. Besmislica, ja volim da peglam.

4. Novi pokreti u krevetu! Odakle mu to, gdje je naučio? Jednom mi je čak zatražio da se u potpunosti obrijem tamo dolje. Zašto? To mu ranije nikad nije smetalo. Sada znam – jedna od njegovih seks partnerici je nosila brazilku. Sada mi je tako drago što to nikad nisam uradila.

5. Pokupio je strašno loše navike – počeo je piti, puši i da vas izbjegava. Osjećaj grižnje savjesti može dovesti do takvog ponašanja. U posljednje dvije kaotične godine, moj suprug je pokušavao krije cigarete, baš kao i ljubavnice, Mešutim – gdje ima dima, ima i vatre.

6. Kada sam te noći u kolima ispred bara, zgrabila njegov telefon, odbio je ukuca šifru. Srce mi se steglo. Na početku našeg braka nikada nije krio od mene šifre za mail, Facebook i telefon. Ukoliko iznenada krene sve to od vas da krije, znak je za uzbunu.

Na kraju, bitno je da uvijek čvrsto stojite na zemlji, i još bitnije – dame, vjerujete svom instinktu! “

cure.ba

Komentari

komentara