Ljubav i veze

Savjeti za užitak – Budite mu najbolja ljubavnica koju je ikada imao

Napisao admin

Ovo su neki od poteza koje biste definitivno trebali povući između plahta ukoliko želite da budete najbolja koju je ikad imao


Žena (Foto: Arhiva)

Seks je veoma bitan aspekt svake veze, a ukoliko smatrate da ima mjestu napretku, ovo su neki od poteza koje biste definitivno trebali povući između plahta. Uz nekoliko koraka, budite najbolja koju je ikada imao.

1. Dobar seks počinje izvan spavaće sobe

I prije ulaska u spavaću sobu, krenite sa zagrijavanjem situacije. Smatrajte to predigrom predigre. Pošaljite mu ‘golišave’ poruke, dočekajte s romantičnom večerom ili ga izmasirajte.

2. Budite spremni za eksperimentiranje

Sve strahove ostavite izvan spavaće sobe. Možda nećete koristiti lisice i bičeve, ali to ne znači da ne biste trebali biti spremni za nove stvari. Dopustite da vam veže oči, čime ćete izoštriti ostala osjetila. Vežite partnera te se kockicom leda igrajte s njegovim erogenim zonama. Upotrijebite maštu.

3. Budite podmazani

Kada je riječ o seksu, vrlo je važno da ste podmazani. Lubrikanti koji obećavaju odgađanje orgazma ili oni koji griju veoma su dobra stvar. Ako mu se igrate s penisom rukom koja je podmazana lubrikantom, to se pretvara u potpuno novo iskustvo.

4. Održavajte kontakt očima

Kad gledate nekog u oči, stvara se intimniji i intenzivniji osjećaj, naročito ako su vam lica udaljene samo nekoliko centimetara. Ali nemojte gledati partnera u oči neprestano, jer to može djelovati jezivo. Nekoliko sekundi s vremena na vrijeme je sasvim dovoljno.

5. Preuzmite kontrolu

Muškarci vole kada žena ponekad preuzme kontrolu. Inicirajte seks i ne dopustite da partner u bilo kojem trenutku preuzme kontrolu – budite odozgo i odlučujte kako će se stvari odvijati. Vežite ga mekanom satenskom tkaninom umjesto lisicama, jer je ona mnogo udobnija ili smislite neki drugi način da ga držite pod kontrolom. Vezivanje nije samo seksi, nego je i intimni čin za koji je potrebno da partneri imaju međusobno povjerenje. Ako on ne voli da vi dominirate, samo inicirajte seks, pa ga pustite da dominira.

vecernji.hr

Komentari

komentara