Ljubav i veze

Ljubav ili zabava? – 5 znakova da je s vama u vezi iz pogrešnih razloga

Napisao admin

I dok vi sanjate kako će ta vaša "veza iz snova" ostati vječna, možda je druga strana s vama iz sasvim pogrešnih razloga.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Nisu sve veze savršene, ali katkada je neke teže održati.

I dok vi sanjate kako će ta vaša “veza iz snova” ostati vječna, možda je druga strana s vama iz sasvim pogrešnih razloga.

1. Služite mu za “ukras”

On je tip koji traži atraktivne cure s kojima se može hvaliti naokolo. Njemu nije važno s kim je u vezi sve dok njegovi prijatelji smatraju da je njegova djevojka vrlo atraktivna.

2. Samo za seks

Neki muškarci (ali i žene) u vezama su samo radi seksa. Partner kojem je stalo do njegove bolje polovice, upoznat će njezine prijatelje i htjeti biti dijelom njezina života na više područja. Ako mu je važniji seks od ostalih “detalja” koji čine vezu, vjerojatno samo to i želi od vas. To objašnjava skrivanje i njegovo odbijanje da upoznate njegove prijatelje ili članove obitelji.

Foto: Shutterstock

3. Želi bivšu učiniti ljubomornom

Uh, to stvarno boli. Ovo je jedan od najgorih razloga zbog kojih je s vama u vezi, složit ćete se. Ako često negdje za vrijeme izlaska naletite na nju ili vas odvodi na mjesta na koja su oni prije zajedno izlazili, velika je vjerojatnost da to sve nije slučajnost i da se vama koristi da svoju bivšu ljubav učini ljubomornom.

4. Iskorištava vaša poznanstva

Oportunist. Moglo bi se to tako sročiti u jednoj riječi. Ako se u vezi  više zanima za vaše prijatelje i poznanike, ljude s kojima ste okruženi, onda znate da nešto tu ne štima. Vjerojatno se vašim odnosom koristi za neki vlastiti interes, napredovanje u poslu i sl.

5. Vaš novčanik

Ako ste dubljeg džepa, lako možete biti u situaciji da je netko s vama u vezi upravo zbog toga. I nije važno ima li tu osjećaja ili leptirića u trbuhu sve dok u novčaniku imate više od “nekoliko kovanica.”

vecernji.hr

Komentari

komentara