Ljubav i veze

Nipošto ih ne radite – Muškarci ove četiri stvari istinski mrze!

Napisao admin

Ako treba da vam zakopča haljinu, promijeni ulje u automobilu ili dohvatiti nešto s vrha ormara – sigurni smo da će vam vaš dragi to drage volje učiniti. Kada su u mogućnosti da nam pomognu, muškarci se osjećaju korisno i moćno. Međutim, to što vam je dečko, ne znači da je vaš rob…


Svađa (Foto: Arhiva)

1. Pridržavanje vaše torbe 

Kada frajer uzima od vas veliku žensku torbu, siroče izgleda kao da u rukama drži svoj ego. Obješen. Uništen. Nepostojeći. Oni sami priznaju da će svojoj dragoj pridržati torbicu ako baš moraju, ali i da im je to kao da im neko udari pečat po čelu. Pa im onda na čelu ostane ispečatirano: PAPUČAR! Crvenim, velikim slovima!

2. Sretanje vašeg bivšeg

Oni shvataju da postoji era vašeg ljubavnog života koja je postojala prije njega, ali s njom se definitivno ne žele susretati ako ne moraju. Susretanje vašeg bivšeg u vašem sadašnjem životu uzrokuje navalu misli o tome šta ste vi i bivši radili. Glavom mu lete slike svega onoga što radite njemu, pa krene mučnina, pa ljubomora, na nagon za alfa dokazivanjem… apsolutno nepotrebne komplikacije!

3. Pomaganje vašim prijateljicama

U redu, shvatamo da želite da vaše prijateljice vole vašeg dragog, i da svi zajedno provodite više vremena zajedno i da one uvide koliko je vaš dragi divan/ snažan/ sposoban/ srećan/ pravi muškarac koji zna da uradi šta god ti padne na pamet, ali vjerujte nam da njima pozli kada ih zamolite da vašoj najboljoj drugarici okreče stan. Ili sastave novi krevet. Ili je presele na drugi kraj grada. Iako će to uraditi, neki su samo prekulturni da vam kažu koliko to mrze, a neki drugi će to uraditi nakon što vas otvoreno pošalju u rodni kraj.

4. Zajednički časovi pilatesa

Iako zajedničko vežbanje podstiče bliskost među partnerima i rast libida, vježbanje pilatesa ne ubraja se u te aktivnosti. Naravno, ubrajalo bi se ako biste vježbali u svoja četiri zida, ali ako svog momka dovedete među trideset drugih žena koje ga gledaju mrsko kao da im je upao u kabinu za presvlačenje, jedino što nakon takve seanse možete očekivati je svađa. I teško da će biti u vaša četiri zida. Vjerovatno će biti na parkingu, ispred teretane, jer neće moći da se suzdrži dok ne stignete kući. Zaboravite na pilates. Znamo mi mnogo boljih načina kako da se vas dvoje preznojite!

24sata.hr/ekskluziva.ba

Komentari

komentara