Ljubav i veze

Mane i vrline – U vezi: Lavice su nagle, Vage zahtjevne, a Račice umiljate…

Napisao admin

Mane i vrline: S ženama rođenima u znaku Bika možete se prepustiti hedonističkim užicima, Račice će vam pružati nježnost no očekivati puno baš poput Vaga…


Žene (Foto: 24sata.hr)

S Ovnicama nije dosadno

Pripadnice ovog znaka privlače svojom energijom i s njima zaista nikad nije dosadno. Spontane su i pomalo divlje, no s njima vrlo brzo postaje jasno kako im raspoloženje diktira i odnos prema partneru. Zavođenje Ovnice je vrlo zabavno, a veza s njom strastvena i nepredvidiva. Ipak, u tom paketu često dolazi i veća doza egoizma, posesivnosti, netaktičnosti te ljubomore.

S Bikicama se lako uživa

Pripadnice ovog znaka uvući će vas u svoj čarobni svijet užitaka – dobrog seksa, finih večera i odmora. Poprilično su direktne, znaju što žele i to otvoreno traže, a taj stav vrlo je privlačan potencijalnim partnerima. Ipak, s vremenom im njihova dosljednost i tvrdoglavost može ići na živce. Od partnera traže odanost, a u stanju su se inatiti i staviti vas u nemilost ako joj istu ne date.

Žene Blizanci su ljubavnice i prijatelji

Zahvaljujući svojoj komunikativnosti, širokom spektru interesa i vrckavom duhu, žene rođene u ovom znaku na prvi su dojam vrlo poželjne partnerice. One će vam pružiti svoju ljubav, vrijeme i trud ako im to isto uzvraćate, no zahtijevate će i da poštujete njezinu individualnost te bogat društven život. Ono što može biti problem je njihova sklonost dramatiziranju, iniciranje svađa i pravljenje partnera ljubomornim.

Račice bude tople osjećaje

Pripadnice ovog znaka osvojit će vas svojom ženstvenošću i umiljatošću, no brzo ćete uvidjeti kako nisu ni izbliza toliko krhke kako se čine. S njima veza teško može biti površna, one svojom pojavom i djelima bude i inzistiraju na dubljim osjećajima, pa mnogi s njima zamišljaju brak. Ipak, oni tanjih živaca mogu imati problema zbog njihovih većih prohtjeva i očekivanja koje unose u ljubavnu vezu te im je potreban partner koji se zna truditi oko njih.

Lavice lako postaju fatalne

Nju je gotovo nemoguće ne zamijetiti, a veza s Lavicom obično započinje naglo i strastveno. Prije no što znate, bit ćete duboko opčinjeni tom ženom koja zna koliko vrijedi. Sa njihovom ekstravagantnom osobnošću u paketu dolazi i veliko srce te velikodušnost. Ipak, mana im je što su poprilično nagle, a od partnera očekuju da mu budu centar svemira.

Djevice su težak, no pravi partner

Pripadnice ovog znaka u odnosima nameću svoju dinamiku, a potencijalnog partnera dugo ocjenjuju. Prođete li njihov “prag”, budite sigurni da će vam pružiti sve što očekujete u vezi  – od brige, pomoći i nježnosti do smijeha. Odane su i pouzdane, no mogu izluđivati partnere svojom logikom i jednostranim tumačenjem događaja. Mana im je i sklonost suptilnim emocionalnim ucjenama.

Vagama je teško reći ne

Pripadnice ovog znaka jedne su od najljepših u Zodijaku, a u ljubavnim vezama one taj adut odlično koriste. Dobronamjerne su, slatke, sofosticirane i ženstvene, a u odnosu zahtijevaju ravnopravnost, ako već one ne mogu dominirati. S partnerom koji je pomalo flegmatičan ostvaruju odlične odnose, dok s onima koji su tvrdoglavi poput njih dolazi do žestokih svađa, taktičkih igra i nadmudrivanja. Mana im je što su osvetoljubive.

Vagama je teško reći ne

Pripadnice ovog znaka jedne su od najljepših u Zodijaku, a u ljubavnim vezama one taj adut odlično koriste. Dobronamjerne su, slatke, sofosticirane i ženstvene, a u odnosu zahtijevaju ravnopravnost, ako već one ne mogu dominirati. S partnerom koji je pomalo flegmatičan ostvaruju odlične odnose, dok s onima koji su tvrdoglavi poput njih dolazi do žestokih svađa, taktičkih igra i nadmudrivanja. Mana im je što su osvetoljubive.

Škorpionke su strastvene

Pripadnice ovog znaka u vezu unose značajan faktor strasti kojom partnera vežu za sebe. To se ogleda i u njezinim emocijama – ekstremno će pokazivati svoju ljubav, ali i ljutnju. Fizička intimnost im je važan aspekt veze, ali za dugoročnog partnera traže nekog s istim ciljevima. U tom smislu mogu pokušati mijenjati partnera po svojim standardima. Mana im je često ljubomora te pametovanje.

Žene Strijelci su zabavan partner

Pripadnice ovog znaka krasi puno osobina privlačnih muškarcima – volju za akcijom, ljubav prema sportu i uzbuđenjima. Zbog toga s njima u vezi vrijeme uvijek brzo prolazi i jedva ćete dočekati da je opet vidite. Ako su jako zaljubljene, sposobne su žrtvovati se zbog partnera i napraviti puno toga kako bi mu ugodile. Mana im je što im dosta toga brzo dosadi, a u takvim stanjima znaju provocirati naporne razgovore te očekivati da ih se zabavlja.

Jarčice su vječito iznenađenje

Pripadnice ovog znaka mogu vas privući svojim stavom, izgledom i umom, no tek nakon dulje vremena veze ćete shvatiti da je ne poznajete koliko mislite. One će kontrolirati osjećaje i neće vam otvoreno priznati koliko vas vole, sve iz straha da im ne slomite srce. Odane su i uporne, a mana im je što nameću svoje mišljenje i zahtijevaju da igrate po njihovim pravilima te preuzimate svaki inicijativu kako one ne bi morala riskirati. Živciraju ih partneri koji su previše potrebiti i nisu individualci.

Žene Vodenjak sasvim su drugačije

S koliko god ste ih bili prije nje, žena rođena u ovom znaku posve će vas zbuniti ako ste mislili da poznajete žene. Vrlo nepredvidive, pravi su izazov za osvajanje, no ne prestaju biti ni izazov u vezi. Pružit će vam nježnost, prijateljstvo i potporu, no za dublju vezu zahtijevat će više od ljubavi – zajedničke projekte, ideje te ciljeve. Mana im je promjenjivost, osjetljivost te prešućivanje onog što misle.

Od Ribe ćete dobiti pravu ljubav

Ženska ljubav kakva se opisuje u filmovima, serijama i poeziji, ili barem najbliže tome možete susresti s upravo ovim predstavnicama Zodijaka. Suosjećajne, pune razumijevanja i želje da vam otvoreno pokažu koliko im značite, Ribe će u vama probuditi želju da ih zauvijek zadržite kod sebe. Mana im je što s određenim partnerima ne mogu shvatit kako nemaju svi isti način pokazivanja emocija, pa će predbacivanjima otkrivati manjak vjere u vas.

24sata.hr

Komentari

komentara