Ljubav i veze

Horoskop – Zbog Venere u Raku žudjet ćete za vječnom ljubavlju

Napisao admin

Planet ljubavi i ljepote Venera od prošle se subote nalazi u Raku, u kojem će boraviti do 12. kolovoza. To je vrlo važan planetarni položaj za zaljubljene i tragače za ljubavlju, osobito zato što se podudara s glavninom turističke sezone


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Rak je vodeni znak, a sredinom ljeta češće boravimo kraj vode ili u njoj te pijemo više tekućine. To znači da će se idućih tjedana sklopiti puno ljubavnih ili veza na plažama ili u blizini njih. Ovo bi vam se moglo učiniti tipičnim ljetnim scenarijem, međutim on će se ove godine razlikovati po jednom detalju – ljubavi koje se rode do 12. kolovoza imat će boljih izgleda da potraju dulje od godišnjeg odmora.

Ili euforija ili čemer

Venera u Raku učinit će ljude vrlo romantičnima te gladnima dijeljenja i pripadanja. Tko se zaljubi u ovom razdoblju, shvatit će tu ljubav sudbonosno te će se potruditi održati je na životu. Oni koji već jesu u imalo funkcionalnoj vezi doživjet će osjećajni preporod, a odnosi u krizi mogli bi se na obostrano iznenađenje odmaknuti od ruba ponora.

Loša strana Venere u Raku je izuzetna osjetljivost u međuljudskim odnosima. Dok će oni kojima se posreći u ljubavi biti u euforiji, one čija nadanja budu iznevjerena obuzet će čemer. Bol u srcu liječit će ponajviše alkoholom, što je još jedna nepovoljna posljedica Venerinog prolaska Rakom.

Osim na osjećajni život, Venera će snažno utjecati na nadahnuće i poslovanje kreativaca, od umjetnika svake vrste do računalnih dizajnera.

Izuzetno povoljno razdoblje na planu stvaralaštva trajat će do 31. srpnja, kad će uz Veneru i Merkur boraviti u Raku. No nadahnuće neće presušiti ni u kolovozu.

tportal

Komentari

komentara