Ljubav i veze

Koliko mu je stalo do vas – A što on kaže ekipi o vama?

Napisao admin

Ako ste mu samo avantura.


ilustracija(Foto:arhiva)

Rekao bih: “Uh, stvarno izvrsno puši”, kaže ekonomist J. B. (31), “ali to nikako ne bi trebala biti uvreda, nego kompliment. Ja bih bio ekstatičan da znam da cura za mene kaže da sam genijalan ševac. No ako mislim s tom curom ozbiljno, nikad ne bih rekao bilo što prostački.” 

Ako je očaran vama.

“Mislim da je ona moja druga polovica. Ovakvo što ne kaže nikad nijedan frajer drugome, možda samo Ryan Gosling u nekoj svojoj romantičnoj ulozi”, kaže agent za osiguranja V. L. (28). “Ako smo očarani, najvjerojatnije svojoj ekipi nećemo reći ni riječi.” 

Ako muti nešto sa strane.

“Ovisi o frajeru, ali ja bih rekao svojim frendovima nešto u stilu: Ljudi, zeznuo sam”, priznao je zubni tehničar L. L. (33). “Mislim da bi tako skinuo golem teret s leđa, ali uglavnom su tipovi manje osjetljivi pa kažu da je cura kriva za to jer je takva i takva.” 

Ako je nešto loše krenulo u vezi.

“Ona je potpuno luda. Obično vam to frajeri kažu ako im se u vezi nešto ne sviđa”, kaže profesor povijesti M. R. (30). “Čak sam i ja to nekoliko puta rekao svojoj ekipi. Najčešće to radimo zato što smo prevelike kukavice da priznamo vlastitu krivnju i preuzmemo odgovornost.” 

 

 

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara