Ljubav i veze

Mmm – 13 tajnih znakova da je fantastičan u krevetu

Napisao admin

Devojke, sada više ne morate da gubite vreme i živce s muškarcima koji su katastrofa u spavaćoj sobi. Već na prvom sastanku možete da znate na čemu ste, jer govor tela jasno razotkriva kakav je u seksu!


Muškarac i žena (Foto: Arhiva)

Nisu svi muškarci dobri ljubavnici, a nažalost, mnoge žene to otkriju kada već bude prekasno. Zato, seksolog Trejsi Koks otkriva tajne signale koji vam unapred otkrivaju kakve su njegove seks-veštine, prenosi Telegraf.rs
 
Grize nokte
Muškarci koje imaju običaj da zubima grickaju nokte i zanoktice su tipovi koji prevazilaze sve granice običnog i skloniji su ekstremnom ponašanju. Iako vam na prvi pogled ne deluje privlačno, dajte mu šansu. Iznenadiće vas njegova strastvenost.
 
Ima psa
Muškarac koji ima psa navikao je da tuđe potrebe stavlja pre svojih. U pitanju je i te kako dobar znak. Takođe, nije nikakav preterani čistunac, tako da s njim slobodno možete da se opustite.
 
Možda nije baš lepotan, ali…
Ako nije baš nešto ludački zgodan, najverovatnije nije baš navikao da mu se žene bacaju pod noge. To samo može da vam govori da će se više truditi oko vas, kako u krevetu tako i van njega.
 
Ima lep rukopis
Istraživanja su pokazala da muškarci koji pišu okruglastija slova imaju pojačan libido i vrlo su maštoviti.
 
Lepo miriše
Miris je jedan od indikatora privlačnosti, a što vam lepše miriše, to su veće šanse da ćete ste genetski kompatibilni, a samim tim ćete se i bolje slagati među plahtama.
 
Drži se pravo
Držanje tela razotkriva da li je ta osoba po svojoj prirodi lenjivac. Ako se trudi da hoda sa ramenima zabačenim unazad i uvučenim stomakom, trudiće se i oko vas. Pritom, pravilno držanje je odlika samopouzdanih ljudi.
 
Ne libi se viceva na sopstveni račun
Ako mu ne pada teško da se našaliti na sopstveni račun, to znači da sebe ne shvata preterano ozbiljno, što podrazumeva i da nije egocentričan ni kad je seks u pitanju.
 
Govori jezike
Ukoliko zna da priča jedan ili više stranih jezika, reč je o inteligentnom muškarcu, spremnom da uloži dodatan napor da bi stigao do cilja.
 
Kakav je vozač
Ukoliko vozi kao ludak, misleći samo na to kako da što pre stigne do cilja, batalite! Takav je i u krevetu, samo misli na sopstveni vrhunac. Ukoliko voli da razgleda predele i uživa u samom putovanju, ne propustite šansu. U pitanju je vrhunski ljubavnik.
 
Kakva mu je dnevna rutina
Ukoliko poludi kad zakasnite dva minuta na dogovoreni sastanak ili mu nešto poremeti planove, očekujte muškarca koji je vrlo predvidiv u krevetu.
 
Ne odvaja se od svojih ortaka
Ovo je muškarac koji nema svoje ja, ali to možete da okrenete u svoju korist. On će pažljivo slušati vaše komande u krevetu i sigurno vas dovesti do zadovoljstva.
 
Gestikulira dok priča
Ako dok ratgovara s vama maše rukama bez prestanka, to je nagoveštaj da voli da koristi ruke i u krevetu. U pitanju je seksualno maštovit i kreativan momak.
 
Obratite pažnju na palčeve
Drevni su Kinezi verovali da je muškarac bolji ljubavnik što mu je palac pokretljiviji. Ako može da palac pomeri što je moguće više od dlana, to obećava da je i strastveniji ljubavnik. Bacite pogled na njegove palčeve, velik i dugačak palac ukazuje na veliku količinu seksualne energije i muškarca koji voli da preuzme kontrolu u svoje ruke.

telegraf

Komentari

komentara