Ljubav i veze

Šta ga privlači – 6 osobina koje će ga osvojiti, a ljepota nije uopšte među njima

Napisao H. H.

Tajne uspjeha: Muškarca će odbiti žene koje su previše kritične prema sebi i drugima, ne znaju što žele, srame se svoga tijela ili pak djeluju previše pasivno.

Entuzijastični ste

Žene su sklone nesigurnosti jednako kao i muškarci, a ona najviše dolazi do izražaja kada nam se netko zaista sviđa. Seksualna terapeutkinja Tracey Cox kaže kako je entuzijazam najvažnija stvar u zavođenju željenog muškarca, jer su dobro raspoloženje i osmijeh zarazni. Također, muškarci će fizički privlačnijom ocijeniti ženu koja se smije nego onu ozbiljnu, čak i ako po objektivnim kriterijima ona nije ljepša. Muškarcima se sviđaju žene koje imaju strasti i života u sebi, piše Daily Mail.

Uz vas se osjeća kao jedini u prostoriji

Bilo da u kafić uđe Orlando Bloom ili Jason Statham, ako nastavite muškarca gledati u oči i pozorno ga slušati, ignorirajući sve ostalo, znat će da ste zaista zainteresirani. A to je muškarima privlačno, tvrdi Tracey Cox. Pripadnici jačeg spola jednako su tašti kao žene, no više se trude to sakriti. Da bi bili sigurno da znaju što želite od njih često trebaju jasne signale.

Nije vas strah dotaknuti ga

Nikad nemojte podcjenjivati snagu dodira, niti moć žene koja se ne boji pokazati ono što želi, kaže Cox. Žene se često služe dodirima dok zavode, bilo da diraju svoju kosu ili muškarca ovlaš dotaknu po koljenu, no to ne bi trebalo stati. Iako mnoge žene neće rado poduzeti inicijativu u poljupcima, sitnim će dodirima biti na dobrom putu da potaknu željenog muškarca na to.

Ponosni ste na ono što jeste

Samopouzdanje je ključ privlačnosti i za žene i za muškarce. Ljude, koji su ponosni na sebe i svjesni koliko vrijede, svatko želi imati kraj sebe, a samopouzdanje će najbolje otkriti držanje do vlastitog stava i ne osvrtanje na tuđa mišljenja. Ako govorite i ponašate se onako kako mislite da bi se drugoj strani moglo svidjeti, budite svjesni da se to da lako pročitati i zapravo djeluje odbojno.

Niste opsjednuti izgledom

Držanje do vlastitog izgleda i stila je poželjno, no opsjednutost njime djeluje plitko i izuzetno odbojno. Ljude koje privlače takvi partneri i sami su najčešće vrlo površni, a zrelim se muškarcima najviše sviđaju žene koje se osjećaju dobro u svojoj koži i u trenirci bez imalo šminke. Osim toga, naviknete li ga da ste uvijek “tip-top”, za očekivati je da razočaranje brzo slijedi.

Imate svoj život

Žene s društvenim životom, ambicijama i interesima pravi su mamac za muškarce. Osim što takve kvalitete upućuju na izgrađenu ličnost, svakom muškarcu je takva žena veći izazov nego ona koja nema pametnijeg posla u životu nego provoditi vrijeme s njim. Njegujte i druga područja svog života nevezano za partnera, jer je to garancija i boljih odnosa u budućnosti.

24sata.hr

Komentari

komentara