Ljubav i veze

Prepoznajte ih na vrijeme – Sedam znakova da imate posla s kretenom

Napisao admin

Ovih sedam znakova otkrivaju da imate posla sa muškarcem koji ne zavređuje vašu pažnju. Prepoznajte ih na vreme.


Svađa (Foto: Cure.ba)

1. Više gleda u mobilni, nego u tebe
Ako uopšte imaš tu privilegiju da on drži mobilni s ekranom ka gore kad je s tobom i još ako svako malo proverava poruke, mejlove, društvene mreže i slično (pogotovo u večernjim satima) – imaš posla s jednim takvim. On nije spreman da ima odnos s normalnim ljudskim bićem, bar ne zasad.

2. Komentariše druge žene
Svim ženama je jasno da njihovi muškarci “snimaju” druge žene, ali zaista  je ponižavajuće kad to rade pred njima i još uz to ih komentarišu.

3. Želi da se vidite samo u gluvo doba noći
Tamo negde oko 2-3 ujutru, kad kreću poruke, pozivi ili čak dolazak pred kuću, ali ne zato što je to video u romantičnim komedijama, nego zato što ga jednostavno nije briga. To je ok, ako si pristala na takvu igru. Ali, ako želiš nešto više, kao npr. dnevni izlazak za početak, a to ne dobijaš, on je kategorija kreten.

4. Seks
Kad je seks u pitanju, takav dečko je jedan od onih tipova koji ne mari za tvoje potrebe, vrši pritisak da piješ pilule kako on ne bi morao da nosi kondom, odlazi odmah nakon što “obavi posao”, želi da probate stvari koje tebi nisu ugodne itd.

5. Ne želi da se druži s tvojim prijateljima
Niti želi da se ti družiš s njegovim, što je u najmanju ruku vrlo čudno.

6. Ne pamti stvari koje mu govoriš
Ako mu je stalo, pamtiće takve stvari. Naravno da to ne znači da će pamtiti sitnice, ali ako ni nakon nekog vremena ne može da zapamti imena tvojih prijateljica, znaš već šta želimo reći ko je on.

7. Ne pozove kad kaže da će nazvati
Sve smo barem jednom čule onu “nazvaću te za 10 minuta” pa nazove za 10 dana, a mi se uporno javimo, jer je on zauzet čovek (kako da ne). Takođe, ako su mu potrebni sati da odgovori na poruku, to je problem. Pokaži nam jednu osobu koja ne gleda na svoj mobilni po par sati? Ona ne postoji, zar ne?

index.hr

Komentari

komentara