Ljubav i veze

Otkrijte preljubu – Ovo je pet znakova koji će vam pokazati da je nevjeran

Napisao admin

Muškarci su prekršili ortački kodeks, otkrivši nam prve simptome ponašanja kod preljubnika…


Nevjeran muškarac (Foto: Cure.ba)

On je manje perverzan i nije više toliki avanturista u krevetu.
Šta to znači: Ako je njegova fetiš fantazija iznenada nestala, on se sigurno nije pretvorio u čistunca preko noći. Momci varaju da bi dobili priliku da probaju nešto sočno u krevetu što nije na standardnom meniju. Vrlo je moguće da on kuva nešto pikantno u tuđoj kuhinji. A u čijoj, pojma nemamo.

On dolazi kod vas. Isključivo kod vas. Bez izuzetaka.
Šta to znači: Sinoćna gošća je ostavila kompromitujući Victoria’s secret veš u njegovoj sobi, pa vas on zato drži podalje. Iznenadite ga Roki maratonom, a ako primetite čipku nepoznatog porekla, nećemo vas kriviti ako Roki ne bude jedini u ringu.

On je tagovan na manje fotografija na Instagramu/Fejsbuku nego ikada pre
Šta to znači: Ako je ranije bio “Gospodin News Feed”, a sada kači samo svoje slike iz detinjstva, to je možda znak da krije fotke devojaka. Proverite stranice njegovih prijatelja. Ako ga primetite u pozadini kako izvodi hvatanje guze u stilu Robina Tika, obavite baaaš kratak razgovor o raskidu.

Zove vas isključivo slatkim nadimcima u toku seksa.
Šta to znači: On se čvrsto drži nadimaka onda kada se trudi da vas ne pomeša sa drugim devojkama. Ako vas prečesto zove medena, naši muški špijuni kažu da verovatno postoji i medena 2.

Više ne provodite vreme sa njegovom ekipom
Šta to znači: Dan za utakmicu nije odjednom postao rezervisan ekskluzivno za frajere, samo zato što urlate na TV u stilu. On vam neće dozvoliti da se družite sa njegovim prijateljima koji bi njegovu tajnu mogli slučajno da odaju.

cosmopolitan.rs

Komentari

komentara