Ljubav i veze

Zeničanka ispričala sve – Zatekla muža i komšinicu nage!

Napisao admin

Gospođa Zekija Ibrahimović (48), rođena Zeničanka, podijelila je sa javnošću neobičnu stvar koja joj se dogodila u životu.


Prevara (Foto: Ilustracija)

Ova Bosanka na privremenom radu u Linzu (Austrija) ima dva sina i kćerku, a svoju je ispovijest dala časopisu Aura i u broju 242 ovog lista možete je pročitati u cijelosti.

Posebno zanimljiv dio je kada gospođa Ibrahimović opisuje šta joj se dogodilo sa komšinicom koja se doselila u zgradu u kojoj živi sa porodicom…

– Moj brak je bio za poželiti sve dok se prije pet godina u našu zgradu ne doseli nekakva Slađa maserka, iz Beograda. Družili smo se onako komšijski nekih šest mjeseci, sve dok nisam na mužu primijetila neke promjene. Radilo se uglavnom o noćnim morama…

…Nedugo zatim, dok sam šopingovala, meni pozli, a ja brže bolje požurim kući. Kad tamo – imam šta i vidjeti.

U sobi Slađa, gola k’o od majke rođena. Moj muž Suad, isto go golcat. I ona mene ubjeđuje da ga je samo došla izmasirati.

– Ništa između nas nema, vjeruj mi Zekija. Samo sam ga masirala, pa legla malo da pričamo – ubjeđivala me da vjerujem njoj, a ne svojim očima.

I znate šta, ja joj povjerovah. Zaslijepila me toliko da povjerovah u očitu laž – prisjetila se Zekija.

No, tu njenim nevoljama nije bio kraj. Nedugo zatim Zekiju je muž ostavio.

– Da nesreća bude i veća, ja se razboljeh. Stalno sam bila nervozna, malaksala… Već sam se i bila pomirila sa sudbinom kad, jednog dana mi dođe sin, ovaj stariji i kaže:

– Majko, ja sam sad spavao sa onom babinom ku*vom! Sve sam snimio i poslao mu snimak da vidi da je ona ku*va i da ga ne voli!

– Poslije toga se svašta izdešavalo. Muž je došao da bije našeg sina, jedva smo mu utekli. Tvrdio je da laže, da ga Slađa ne bi prevarila, da je snimak namontiran.

Ipak, na kraju su se supružnici pomirili. Gospođa vjeruje da je iza svega stajala “magija” i da je to bio razlog njenih problema.

aura.ba

Komentari

komentara