Ljubav i veze

Nipošto!!! – Ni slučajno nemojte ulaziti u vezu sa ovakvim muškarcem!

Napisao admin

Ukoliko zahtjeva da se oblačite po njegovom nahođenju, da ostavite karijeru zbog njega i da se družite samo sa onim ljudima koje on odobrava – odmah raskinite vezu sa njim.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Kontroliše vaše oblačenje

Ako svaki vaš izlazak završi svađom, ostajanjem kod kuće iz protesta ili situacijom da se vi pokunjite poput malenog psa, vašoj se vezi ne piše dobro.

‘Ta suknja ti je prekratka! Ako izađeš u tome, zaboravi me!’ i slične izjave nedopustive su. Shvatamo da su frajeri ponekad zaštitnički nastrojeni, ljubomorni ili da vas vole videti u određenim odevnim kombinacijama, ali zabrane nošenja određenih komada koje volite apsolutno su besmislene. Braneći vam bilo što, ne samo da vas nastoji kontrolisati, već guši vas kao osobu.

Tera vas da birate između njega i karijere

Nikada, ali nikada, ne biste trebali birati između njega i karijere. Ako ste se dočepali svog posla iz snova, a on se oseća ugroženim ili mu se ne sviđa vaš uspeh, vreme je da ozbiljno preispitate vašu vezu. Zaslužujete muškarca koji će vam biti podrška u bilo čemu, a posebice u izboru karijere koja vas zaista usrećuje.

Brani vam druženje sa vašim prijateljima

Zna biti slatko kada vidimo da je naš muškarac malčice ljubomoran na nekog našeg prijatelja, no kada vam on brani da se viđate s bilo kojom osobom suprotnog pola, stvari nisu nimalo slatke ni simpatične.

Takvo ponašanje otkriva da imate posla s nezrelim, detinjastim, manijakalnim i ljubomornim čovekom koji će vam opasno zagorčati život.

Posesivan je

Ne smete izlaziti. Ne smete se družiti sa svojim prijateljicama. Ne smete se napiti bez njega. U principu, ne smete jesti, živeti ni disati osim ako on nije prisutan. Koliko god da ga volite, svako zaslužuje svoje slobodno vreme. Vi trebate frajera, a ne nekoga ko će glumiti vašeg sijamskog brata blizanca.

cosmopolitan.rs

Komentari

komentara