Ljubav i veze

Odbijaju ih – Šta muškarci ne vole vidjeti na ženama?

Napisao admin

Iako su ukusi različiti, a ljepota je u oku posmatrača, većinu muškaraca odbijaju iste stvari. Otkrivamo vam šta muškarci ne vole na ženama.


Ljubavni par (Foto: Cure.ba)

Odjeća – Doterane žene uvek su privlačne, ali one koje preteruju muškarcima se mogu činiti zastrašujućim. Ako uvek izgledate kao da ste krenuli na neki glamurozni događaj, mnogi muškarci će pomisliti kako ne mogu zadovoljiti vaše apetite. Dok većina žena posebnu pažnju posvećuje izgledu, mnogi muškarci radije biraju farmerke, belu majicu i kosu skupljenu u rep. Naravno, ne preporučujemo da uvek izgledate isto, već da se igrate i kombinujete različite stilove.

Šminka – Žene koje preteruju sa šminkom muškarci smatraju površnim, te veruju kako im je izgled najvažniji. Ako imate previše šminke većina muškaraca vas neće smatrati privlačnim, već će pomisliti kako previše vremena provodite pred ogledalom. Prirodan izgled je mnogo poželjniji, pa se potrudite da vaša šminka bude umerena ako ne želite ostaviti pogrešan utisak.

Ponašanje – Izveštačenost i zloba nisu poželjni. Iako vam se verovatno često čini da nije tako, muškarci će na duge staze ipak izabrati devojku koja je pristupačna, jednostavna i draga. Stoga je najbolje da se budete prirodni, te se prema njemu ponašate onako kako želite da se on ponaša prema vama.

ljepota.ba

Komentari

komentara