Ljubav i veze

Vrijedi pročitati – Evo kada je opravdano da oženjen muškarac ide na ljubavni sastanak

Napisao admin

On je oženjen, ali ga to ne sprječava da često ide na ljubavne sastanke. Ne osuđujte ga dok ne pročitate tekst do kraja.


Muškarac (Foto: Cure.ba)

“Moram nešto da vam priznam. Izlazim sa nekim iako sam oženjen”, napisao je na svom blogu Džarid Vilson.

“Ona je nevjerovatna djevojka. Ona je lijepa, pametna, lukava, snažna, vjernik je. Volim da je izvedem na večere, u bisokop… i uvijek joj kažem kako je lijepa. Ne mogu da se sjetim kada sam posljednji put bio ljut na nju duže od pet minuta, a njen osmijeh mi uvijek uljepša dan, bez obzira na okolnosti”, piše dalje “nevjerni” muž.

“Ponekad me posjeti na poslu, nenajavljeno. Napravi mi nevjerovatan ručak. Ne mogu da vjerujem koliko sam srećan da imam mogućnost da izlazim sa jednom takvom ženom, iako sam oženjen. Pozivam i vas da probate i vidite koliko je to dobro!”

“Da li sam pomenuo da je djevojka sa kojom izlazim, zapravo, moja supruga?”

Sada vam je sve jasno. “Preljubnik” želi da vam poruči da bez obzira na to što ste u braku ne znači da treba da prestanete da se zabavljate sa partnerom, piše mondo.rs.

“Moram da nastavim da zavodim svoju ženu i nakon što je rekla ‘da’ na vjenčanju. Suviše često vidim supružnike koji se više ne trude jedno oko drugog, čija ljubav više ne raste, gdje niko ne preuzima inicijativu u vezi sa poboljšanjem njihovog odnosa”, napisao je Džarid u svom blogu.

“Zašto supružnici prestaju da izlaze? Leptirići u stomaku ne treba da nestanu nikada. Uvijek treba da se budite sa istim osjećanjem koje ste imali kada ste se prvi put probudili jedno pored drugog. Trudite se oko partnera, zavodite ge, izlazite, zabavljajte se, udvarajte se jedno drugome i vidjećete drastično poboljšanje u vašem braku”, savjetuje bloger.

Na kraju zaključuje da su komunikacija i akcija ključ dobrog odnosa između partnera.

“Niko ne želi da bude sa osobom koja ne ide dalje svim srcem.”

haber.ba

Komentari

komentara