Ljubav i veze

Ko bi rekao? – Sve bi vam ovo muškarac rekao, ali se ne usuđuje!

Napisao admin

Možda vam se čini da partneru ništa ne smeta kod vas i da sve radite savršeno, a sve zato što nikada ništa ne govori, rijetko zahtijeva ili vam sugerira. No istina je malo drukčija.


Muškarac i žena (Foto: Cure.ba)

Ima, naime, puno toga što bi vam on najradije rekao, ali se ne usuđuje. Većina tih stvari tiče se seksa, ali i izgleda te odijevanja.

Koliko god neki zahtjevi trivijalno zvučali, njima je jednostavno teško reći vam neke stvari. I svakako imajte na umu to da je svaki muškarac drugačiji i da ne mora značiti da bi vam rekao baš sve stvari s našeg popisa.

Nemoj samo ležati, reci nešto!
Vrištite, stenjite ili samo lagano uzdišite. Ma nešto. Vole čuti da vas zadovoljavaju, da uživate i dajte mu neki feedback. Osim toga, trebaju znati da rade pravu stvar. Povremeni komentar u seksu, sočna seksi rečenica na uho, to je ono što žele čuti.

Što će ti sve te cipele i parfemi?
Možda se suzdržava da vam prigovori zbog mnogih pari cipela i čizmica koje imate, no ustvari mu nije jasno čemu sve to. Pet pari dobrih cipela njemu se čini sasvim OK broj. Zašto baš svaki sitnicu morate spariti. No koliko god ga to iritiralo, nekako se ne usuđuje prigovoriti vašoj strasti.

Iniciraj seks. Barem ponekad!
Istina je da se svi muškarci osjećaju super kad im partnerica učini nešto lijepo. Odjene haljinu, seksi donje rublje ili ih dočeka gola. Bitno je da vide da ste se potrudili. Kad ga zavodite, podižete mu samopouzdanje, i dajete mu do znanja da ga još uvijek itekako želite.

Budi seksi za mene
Vjerojatno nema muškarca koji ne bi bio sretan da ga žena zavede striptizom, pleše mu u krilu ili se jednostavno potrudi biti seksi za njega. Malo im je i nezgodno tražiti da budete seksi jer se boje da ćete to krivo protumačiti te da bi se običan zahtjev mogao pretvoriti u raspravu s pitanjem ‘Kako to misliš, dragi, zar nisam seksi’.

Bilo bi dobro da izgubiš koji kilogram
Nije da žele da ponovno izgledate kao da vam je 25, no kada primijete da vam trbuh i bokovi rastu, a da ste ga prestali pitati izgledate li debelo, kod muškaraca zvoni za uzbunu. Partner vas cijeni i zna koliko radite kod kuće ili na poslu, ali nikada vam ne bi priznao da isto tako ima kolegicu koja također ima djecu, ali izgleda super i njezina dijeta je uspjela. Ovo bi vas sigurno užasnulo kada bi vam priznao.

Zašto uopće kupuješ hranu koju nećeš jesti
Umjesto toga, zagrabit ćete s njegova tanjura, uzeti mu posljednji zalogaj. A muškarcima to, iako će vam se smješkati, zbilja jako smeta. Ako želite odrezak, naručite ga, a ne dirajte njegov mesni meni dok nabadate salatu po tanjuru.

Što kažeš na to da snimimo seks?
Ovo pitanje zatražit će jako malo muškaraca, a neki se prave dobri dečki i nikako da to pitaju, a vrlo vjerojatno svi to žele. OK, tu je Youtube, Facebook, a i, naravno, iskustva poznatih koji su to učinili i požalili. Iako su njihove snimke tražene i neki na njihovim objavljivanjima zarade brdo novca, sigurno bi bilo zainteresiranih i za vašu. Stoga s ovim zahtjevom, ako ga zatraži, budite jako oprezni.

tportal

Komentari

komentara