Ljubav i veze

Priznajte, zanima vas – Muškarci ovo nikada neće priznati nijednoj ženi!

Napisao admin

Baš poput žena i muškarci imaju svoje navike koje ne vole otkrivati nikome, a ponajmanje ženama. Skriveni strahovi i zadovoljstva rezervirana samo za muške uši, ali kako bi razbili jaz između muško ženskih odnosa, odlučili su progovoriti.


Muškaraca (Foto: Cafe.ba)

1. Muškarci masturbiraju (češće nego što mislimo) 

Iako vam vaš partner najvjerojatnije neće priznati, ali većina muškaraca masturbira svakodnevno i to nekoliko puta. Naletite li na vašeg partnera kako zadovoljava svoje potrebe ne paničarite i ne shvaćajte to kao prevaru ili perverziju, jer to je njihova tehnika opuštanja, baš kao nama topla i mirisna večernja kupka. 

2. Muškarci uživaju u romantičnim filmovima 

Rijetko koji muškarac će otvoreno priznati kako se voli nasmijati uz sladunjavu komediju poput ‘Kako se riješiti frajera u 10 dana’ ili ‘Zapravo ljubav’. Zapravo većina takozvanih muških komedija poput filmova ‘Lovci na djeveruše’ ili ‘Mamurluk’ zapravo su zakamuflirane ljubavne priče.

3. Muškarci žele znati sve o vama 

Da, da, nisu žene jedine koje vole čeprkati po tuđoj prošlosti. Baš poput tajnih agenata, muškarci će iskoristiti sve dostupne izvore kako bi saznali sve o vama, a primjerice Facebook je kao stvoren za takve informacije. Budite spremne da će vas ispitivati o svakom prijatelju i onome tko vam to želi postati.

4. I muškarci imaju komplekse 

Iako su žene stručnjaci u pronalaženju nedostataka u svom izgledu, niti muškarci nisu daleko. I oni pate kada u ogledalu vide odraz muškarca s pivskim trbuhom koji tek počinje rasti i pitaju se ‘Kada se to dogodilo?’.

I oni isprobavaju hlače i košulje iz mlađih dana samo kako bi provjerili stanu li još uvijek u isti konfekcijski broj. Iako to nikada neće izgovoriti, oni itekako pate zbog promjena koje donosi život i godine.

zadovoljna.hr

Komentari

komentara