Ljubav i veze

Suzdržite se – Što muškarcu nikad ne biste trebali reći

Napisao admin

U konverzaciji, posebno muško-ženskoj, puno je trikova, zamki, pogrešaka, nedopuštenih izjava. No neke naoko bezazlene izjave njemu itekako smetaju, a nekih se čak i užasava


Svađa (Foto: Cure.ba)

Ne očekujte i ne mislite da će vam pametan muškarac ikada priznati kako vaša prijateljica izgleda seksi u trapericama, no i vi njemu neke stvari ne biste trebali nikada reći, barem ne ovako direktno. Zvuče bezazleno, ali im smetaju.

Moramo razgovarati
Ova izjava njima zvuči tako zastrašujuće, ozbiljno i aktivira alarm obrane. Oni jednostavno nisu kao žene i otvoreno komuniciranje i konfrontacija, većini je neugodna. Ovu rečenicu najradije nikada u životu ne bih poželjeli čuti.

Joj, baš si sladak
Epitet sladak, ne spada u vrh njihovih top deset definitivno. Slatko je rezervirano za bebe, za male kućne ljubimce, za hranu ne za muškarce. A kako ćete ih tek pokositi ako im kažete da u nečemu, u čemu su mislili da izgledaju markantno, vi kažete da izgledaju slatko.

To je samo igra
On gleda reprezentaciju, a vi ga tješite da je to samo igra. Imajte na umu da je njima rezultat toliko važan, da o tome ovisi njihovo raspoloženje taj dan. Najmanje taj dan.

Nije mi ništa
Durite se, ignorirate ga, a govorite mu da vam nije ništa. Nije ni čudo da ga takvim izjavama nervirate.

Samo želim da budemo prijatelji
Ako ga želite ostaviti, klonite se ove otrcane fraze kojom ga vrijeđate još i više. Recite mu jasno, glasno i u glavu da više ne želite biti s njim. Bez izjava ‘nije u tebi problem’, ‘ti si tako drag, ali'…

Velična nije bitna
Ako nemate riječi pohvale, ne komentirajte.

tportal

Komentari

komentara